|
|
||||
|
||||
Ταΐστρα για cory (κυρίως)
Καλησπερα σε ολους!
Σε λιγες μερες θα παω διακοπες για 2 εβδομαδες και θελω να βαλω μια ταιστρα για οσο λειπω. Το ενυδρειο ειναι 240 λιτρα και εχω αυτη τη στιγμη 13 corydoras paleatus, 1 ancistrus cf. cirrhosus και 5 γαριδες amano. Ταΐζω: Hikari Sinking wafers Hikari Algae wafers Sera Viformo nature Εχει καποιος καποια προταση ταΐστρας που να ειναι καταλληλη για αυτες τις τροφες? Οι περισσοτερες ταΐστρες που βλεπω ειναι για flakes/granules. Αν βαλω τις παραπανω τροφες θα δουλεψουν? Εχει καποιος εμπειρια με αντιστοιχες τροφες σε pellets/wafers? Επισης, στο μελλον θα βαλω και αλλα ψαρακια που τρωνε flakes. Ειναι δυνατον να συνδιαστουν ολες οι διαφορετικες τροφες σε μια ταιστρα ή ειναι καλυτερα να παρω 2? Ευχαριστω πολυ!!! |
|
||||
|
||||
Παραθέτω την εμπειρία μου πιο κάτω αν κάποιος χρειαστεί ταΐστρα στο μέλλον.
Τελικά πήρα την JBL AutoFood Black. Έχει ένα μηχανισμό που σπρώχνει την τροφή αντί για το κλασσικό κάδο που γυρίζει. https://www.jbl.de/images/container/w1940/63890.jpg Αν και την ρύθμισα να ρίχνει το λιγότερο δυνατό, έριχνε παραπάνω από ότι ήθελα για τον αριθμό ψαριών που έχω. Επειδή η τροφή ήταν σπασμένα waffers δεν έριχνε πάντα τον ίδιο αριθμό. Ήταν ανάλογα με το μέγεθος των waffers και πόσων χωρούσαν κάθε φορά να περάσουν στο μηχανισμό. Ίσως για περισσότερα ψάρια και με flakes να λειτουργεί καλύτερα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θέμα με ταΐστρα | markoul | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-04-23 12:05 |
σύνδεση κυρίως ενυδρείου με σαμπ | kostas_pana | Φίλτρανση | 5 | 07-06-11 10:54 |
Ταΐστρα για ταμπλέτες?? | anastapalios | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 5 | 14-03-11 12:21 |
Τι είναι τι το προκαλεί και κυρίως πως αντιμετωπίζεται? | ioannist | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 03-12-07 14:35 |
Aυτόματη ταΐστρα | yannis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 19-12-05 01:20 |