|
|
||||
|
||||
Κατασκευή Ενυδρείου
Καλησπέρα σε όλους...
Θέλω να κατασκευάσω ένα ενυδρείο 1,80μ χ 40π χ 40υ Θέλω να ρωτήσω τι πάχος να έχει το τζάμι και αν θέλει κόντρες πάνω και κάτω... ------------------------- κάποιος που να ξέρει? θα με βοηθούσε πάρα πολύ... Ευχαριστώ!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 03-05-10 στις 21:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλησπερα.Καλυτερα να βαλεις 12αρι τζαμι μιας και το μηκος 1.80.Κοντρες βαλε πανω και κατω(μεγαλο μηκος).Παντως αν θες την γνωμη μου κοψε λιγο απο το μηκος και αυξησε το υψος σε 60 και το πλατος σε 50.Θα εχει περισσοτερες δυνατοτητες ετσι....Φιλικα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
δηλαδή 12άρι? γιατι σε πολλά site έχω δεί μέχρι και 8άρι τζάμι.... |
|
||||
|
||||
Αφου τοτε θες να μεινεις σε αυτες τις διαστασεις καντο με 10αρι να εισαι σιγουρος και βαλε κοντρες γιατι εχεις μεγαλο μηκος.Σιγουρα μπορει να γινεται και με 8αρι αλλα πιστευω οτι με 10αρι θα εχεις το κεφαλι σου σιγουρο.
|
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ πολύ φίλε Γιάννη...
οπότε πάω σε 10άρι και κόντρες πάνω κάτω. απλά με 8άρι τζάμι θα ήταν αρκετά πιο φθηνό αλλά δεν ήξερα αν θα είναι ασφαλές... ------------------------- μήπως κάποιος πιστεύει ότι και με 8άρι δεν θα έχω πρόβλημα??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη theodoros : 03-05-10 στις 21:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μην βιαζεσαι.Κατσε,θα το δουν και τα αλλα παιδια που γνωριζουν περισσοτερα.Παντως αν θα το εκανα εγω θα το εκανα με 10αρι
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευή Ενυδρείου 30Χ30(27L) | booot | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 28-10-08 18:19 |
Κατασκευή ενυδρείου.... | Neoklis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 28 | 24-03-07 15:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Cristos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 27-09-04 13:26 |
Κατασκευή ενυδρείου - help!! | thanos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 22-08-04 14:24 |
Κατασκευή ενυδρείου | Fonamstel | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 26 | 09-08-04 15:00 |