|
|
|||
|
|||
Aλλαγή Αλλαγή
Γειά σας! Έχω μείνει με ένα sarasa comet. και οταν με το καλο γυρισω απο τις διακοπες τελη αυγουστου, θα τελειοποιησω το ενυδρειο μου. Τα βηματα μου πιθανως θα ειναι αυτα:
1. θα βαλω πολλες μεγαλες πετρες και πολλα φυτα. 2. θα κανω το φιλτρο βιολογικο 3. τωρα σχετικα με τους ζωντανουρ οργανισμους: σκεφτομαι εξης: θα ήθελα να βάλω ακόμα ένα black moor, ένα apple snail και μια red cherry. Θα μπορουσα να κανω οτιδηποτε, οσο να εχω οσο περισσοτερα απο αυτα που ειπα. Μου προτεινετε εναν συνδυασμο;;;κ καλυτερα να κρατησω μονο ττο σαρασα ή να βαλω κ μπλακ?? |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Διαστάσεις, λίτρα, πόσο καιρό τρέχει, τι μετρήσεις έχεις στο νερό...κλπ
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
Καταρχην ευχαριστω για την γρηγορη απαντηση σου.
Το αλλο ηταν shubunkin και ξαφνικα γυρισε και πεθανε. Έχω ένα πλαστικό 20 λιτρο και παιρνω μαζι μου τον Ισαακ, για τοσες λιγες μερες και μονος του δεν νομιζω να χει προβλημα. Ενταξει, απλα πετρες ηθελα για πιο ομορφη αισθητικη. ΔΛΔ???μα απλα μου ειπαν βιολογικο να βαλω μεσα υλικα! Ειναι 60 λιτρα. Δηλαδη ποσες προτεινεις να βαλω;; Το θεμα ειναι μπορουν να ''χωρεσουν'' κ τα τεσσερα ειδη;; |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=13680 http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=4358 Είναι τα ελάχιστα που μπορείς να διαβάσεις Και στη συνέχεια διάβασε όσα περισσότερα θέματα μπορείς για τα χρυσόψαρα Αν θες γράψε μερικά ακόμη πράγματα για το ενυδρείο 1. Διαστάσεις 2. Τι φίλτρο έχεις 3. Μετρήσεις στο νερό κάνεις? 4. Τι θερμοκρασία έχεις? 5. Πόσο καιρό τρέχει?
Σύμφωνα με τελευταία μελέτη του Εθνικού Θαλάσσιου Ενυδρείου της Βρετανίας και των πανεπιστημίων του Πλίμουθ και του Έξετερ, η παρατήρηση των ψαριών την ώρα που κολυμπούν «ρίχνει» την αρτηριακή πίεση και τους καρδιακούς παλμούς, μειώνοντας το στρες και οδηγώντας σε κατάσταση ηρεμίας. |
|
|||
|
|||
Εννοείται με φίλτρο πάντα,για 15 μερες, ταξιδι μιας ωρας σε πεδινη περιοχη
Έχω ένα μεγάλο hx-188f sea star μα γιατι μετα απο λιγο καιρο να μηνε χω ψαρια ρε;; οι μπαμπου ειναι μεγαλες ! |
|
||||
|
||||
Αυτά που είχαμε πει τα θυμάσαι?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=71858 |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν γίνεται να μην το ρωτήσω : Οι μπαμπού που ξεφύτρωσαν??? Στο 1ο ποστ αναφέρεις red cherry (και μάλιστα μια!)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλλαγή Τύρφης | BAGELIS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 10-01-10 14:22 |
Αλλαγή νερού | ramsys | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 23-05-07 12:01 |
Αλλαγή απο Τ8 σε Τ5... | dessert | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 01-05-07 20:34 |
Αλλαγή σε φυτεμένο!!! | ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΟΦΩΚΑΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 13-03-07 15:00 |
αλλαγή Τ8 | Theokyr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 23-12-05 15:55 |