|
Θαλασσινό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Γεια σας και απο μενα
Λοιπον ξερω θα φάω κραξιμο απο μεριδα φιλων μου αλλα αν και εχω γραφτεί σε 2 θαλασσινά φόρα ειπα να γραψω εδω για τις πρωτες ερωτησεις για να ειμαι μεταξυ φιλων .
Παμε να σας ρωτησω .... σκεφτομαι για θαλλασινο ενυδρειο reef στο σαλονι μου μια και απο πολλες μαχες η συζυγος εδωσε την αδεια .. οι διαστασεις που μπορουν να μπουν ειναι 100 μηκος 70 πλατος 60 υψος οριακα αλλα θα ειναι αρκετα μεγαλο για τον χωρο με οτι συνεπαγεται σε εξοπλισμο αλλα και απο γκρινια ... αυτο που σκεφτομαι ειναι ενας κύβος 70 χ70 χ60 υψος σαν επιλογη δεν ξερω αν ειναι καλες αυτες οι διαστασεις ? φυσικα θα εχει σαμπ και στις 2 περιπτωσεις .... θα μπορουσατε να μου προτεινεται σκιμμερ και φωτιστικο για τις 2 περιπτωσεις φυσικα δεχομαστε και ιδιοκατασκευες στον φωτισμο ως γνωμη ...απλα να πω οτι ναι μεν θα ξεκινήσω χαλαρα στην αρχη αλλα θα ηθελα ο εξοπλισμος να καλυπτει και πολυ υψηλες απαιτησεις σε ενα reef ενυδρειο ... οτι ποιο αθορυβο παρακαλω υγ. δισκαδες μην κραξετε πολύ ε |
|
||||
|
||||
αλλο 300 λιτρα χρηστο αλλο 400 να ξεκινησουμε απο εκει πρεπει νομιζω και μετα να φτασουμε σε σκιμερ φωτισμους κτλ .ξεκινας reef αυτη την εποχη ?εχεις κουραγιο μπολικο
|
|
||||
|
||||
ε μαλλον για τα 300 λιτρα τοτε θα παω
|
|
||||
|
||||
ααααααα ρε...εσυ ησουνα που εκραζες το βασιλάκη στο σύλλογο που επαιζε με τα αλάτια..πάει.χαλασες και συ θα γίνεις αλμυρό αγορι τώρα....Καλή αρχη χρηστάρα και καλη χρονια να έχεις !
|
|
||||
|
||||
για ποιο λογο να πας στα 300? το sump ποσο το εχεις στο μυαλο σου να το κανεις?
------------------------- αλλη γλυκα το αλμυρο για αλλες εποχες ομως δυστηχως τωρα ποια με συνεταιρο τη δεη δεν συμφερει Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stelios816 : 01-01-13 στις 19:43 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
βρε δεν το εχω στο μυαλο μου τις διαστασεις στις ειπα που θελω να γινει ... τωρα αν τα παιδια μου πουνε οτι θα πρεπει να το παλεψω με την συζυγο και να παω στο 1 μετρο αντι για 70 ποντους τοτε θα δουμε.... καμοια βοηθεια για εξοπλισμο στις διαστασεις που λεω ποιο πανω εχεις? τι εννοεις ποσο θα ειναι το σαμπ ? θα ειναι οσο το περνει κατω απο το επιπλο αναλογα με τις διαστασεις της display γιαλας
|
|
||||
|
||||
χρηστο εννωο για το sump αν δεν γνωριζουμε συνολικα λιτρα τι να σου πουμε για σκιμερ?
|
|
||||
|
||||
Αντε καλη αρχη!!!!
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
την δευτερη παραλλαγη την εχω τωρα 75χ65 ομως.
Αν θελεις το aquascaping να ειναι volcano καντο. Απλα να ξερεις οτι θα εχεις λιγοτερη ευελιξια. Κσλη επιτυχια
|
||||
|
||||
Αντε ξεκιναμε η παραγγελια του ενυδρειου εγινε 100χ70χ60 .. φωτιστικο βρηκαμε ενα razor xr30 .. τωρα ψαχνουμε το σκιμμερ
Νινταλ γρηγορα με την κατασκευη ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε |
|
||||
|
||||
Kαλως ηρθες στη θαλασσα τρελλοδισκα
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
radeon xr30 |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Καλογεμιστο!!
420 λιτρακια ειναι μια χαρα. Δισκοι με πεταλουδες ταιριαζουν? Πολη καλο το φωτιστικο!!! σκιμμερ deltec mce600 turbo ειναι μια καλη λυση.
|
||||
|
||||
Απ: Γεια σας και απο μενα
Και εγώ αυτό έχω αλλα είσαι ψιλοοριακα.
|
||||
|
||||
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
το βαλαμε στην μπριζα επιτελους φωτο μεσα στην μερα
|
|
||||
|
||||
Περιμένουμε με αγωνία τις φωτός. |
|
||||
|
||||
καλορίζικο φίλε !!
|
||||
|
||||
Όμορφα😊
|
|||
|
|||
ελα τελειωνε περασε η μερα
|
|
||||
|
||||
περιμενω τον Νινταλ
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
αντε να δουμε παρουσιαση
|
||||
|
||||
Ωραίο το aquascape😊
Βάλε λίγο βράχο ακόμη όμως😉
|
||||
|
||||
θα μπει και αριστερα οπως το κοιτας ... θεωρεις τα 70 κιλα λίγα για συνολο μιλαω και στο σαμπ?
|
|
||||
|
||||
Μετα απο 3-4 ημερες προσπαθειας επιδιορθωσης του laptop, να και μερικες αρχικες φωτο απο το στησιμο!!!
|
||||
|
||||
Mπράβο παιδιά!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|