|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
7 λίτρα
Τι να κάνω το 7λίτρο???εννοείται ότι δεν θα μπουν ψάρια!!!επίσης μιας και τι λίτρα είναι λίγα μπορώ αν είναι καλύτερο για τι φυτά να βάζω απιονισμένο.ακόμα τι θα χρειαστώ όσον αφορά στο τεχνολογικό κομμάτι???το νερό θα πρέπει να έχει νο3???εχω χαλίκι και φίλτρο.από φωτισμό θα δω τι θα κάνω...πάντως γενικά θα είναι low budget...ακούω ιδέες!!!
|
|||
|
|||
Κανε το vivarium
|
|
||||
|
||||
Πες μου τι χρειάζομαι και αύριο θα κάνω παρουσίαση!!!
|
||||
|
||||
Μια μικρή λειχήνα και 2 βρύα
|
|||
|
|||
Εγώ πάντως θα το έκανα δισκοενυδρείο, βεβαια γίνεται και βιοτοπικό Malawi!
(sorry αλλά δεν μπορούσα να αντισταθώ απο το απόγευμα το γράφω και το σβήνω ) ------------------------- Βασικά και το ενυδρείο vivarium είναι, Παραθέτω απο wikipedia, Flora and Fauna There are various forms of vivarium, including:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη drbig : 25-02-10 στις 23:03 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μπορεί βέβαια να λέμε βλακείες να γελάσουμε αλλά μη σε ρίχνει αυτό! Η πράξη δείχνει πως ΟΛΑ γινονται!
http://www.akvaristikayu.com/Octopus...ng/Gallery.htm
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY 300 λίτρα! | gmanes | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 27-10-09 13:40 |
Σε τί λίτρα? | kokbeast | Malawi | 4 | 14-07-09 22:54 |
DIY Co2 σε 400 λίτρα | Carebean pirate | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-06-07 10:09 |
Μεταφορά από 80 λίτρα σε 180 λίτρα | binational | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 25-10-06 23:04 |