|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Φυτά
Καλημέρα παιδιά χθες το βράδυ μου έδωσε ένα παιδί αυτά τα φυτά, ξέρει κανείς τι είδος είναι και αν είναι φυσιολογικό το χρώμα στα φύλλα τους ?
|
|
||||
|
||||
Προσωπικά εγώ θα έκανα αποπαρασίτωση πρώτα στα φυτά και μετά θα τα έβαζα στο ενυδρείο μου το χρώμα τους είναι κανονικό
|
||||
|
||||
http://tropica.com/en/plants/plantdetails/Alternantherareineckii'Mini'(023CTC)/4439
Πανεμορφο απο τα αγαπημένα μου και πιο εύκολα! |
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας να είστε καλά. Αποπαρασίτωση έκανα με το κολπάκι με την χλωρίνη χθες το βράδυ, το έβαλα σε ένα μικρό ενυδρείο που έχω και το φύτεψα στο άλλο ενυδρέιο το πρωί καθώς δεν ήθελα να ενοχλήσω και τα ψάρια αφού ήταν κλειστό το φως.
|
|
||||
|
||||
Alternanthera reineckii ειναι το φυτο.Το χρωμα του ετσι εινα.
|
|||
|
|||
είναι πανέμορφο και σε χρώμα και σε σχήμα απίστευτο φυτό
|
|
||||
|
||||
Το κρατάει το χρώμα του πιστεύετε με αυτά τα χαρακτηριστικά (60άρι ενυδρείο,
24w pl 4000K λάμπα) ή δύσκολο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
|
||||
|
||||
Για το χρωμα του φυτου δεν παιζει σημσια μονο το φως,αλλα και αλλοι παραμετροι.Υψος ενυδρειου,λιπανση,συνθηκες νερου,διοξειδιο.Δεν ειναι και απο τα πιο δυσκολα φυτα .Δοκιμασε και βλεπεις
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
εύκολα φυτά και δύσκολα φυτά | mikrosaquaristas | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 27-04-11 08:55 |
Πρόβλημα με φυτά...φυτά σουρωτήρι | Nodas.K | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 3 | 14-06-10 16:54 |
Φυτά | Kotsos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 25-02-08 22:40 |