|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Παρουσιαση ενυδρειου αμαζονιου.
Πληροφορίες
Διαστάσεις:1.50m Όγκος:370L Κατηγορία:Αμαζόνιος Φυτά:anubia,java fern, corymbossa siamensis, valisneria gigantea Ψάρια / ¶λλα είδη:sp.venezuela cory, scalare manacapuru Διακοσμητικά υλικά:ξυλα azalea (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:juwel stone clay Φωτισμός:2×54watt φθορισμου Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο sump κυκλοφορια 1200L/h Θερμοστάτης: Λίπανση:- Παροχή CO2:υπαρχει μπουκαλα αλλα τωρα που λιγοστεψαν τα φυτα δεν την χρησιμοποιω Παράμετροι: pH:6.8 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):5 Αμμωνία (ΝΗ3): Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:καθε 7 μερες ενα 40% Θερμοκρασία:27-28 ¶λλες πληροφορίες:βγηκαν τελικα 2 ζευγαρια επειδη μεσα σε διαστημα 5 ημερων ειδα δυο γεννες απο διαφορετικα ζευγαρια...τι μπορω να κανω για να βγουν ψαρακια απο τις γεννες; μην μου προτεινετε να βγαλω τα υπολοιπα και να κρατησω τα ζευγαρια γιατι αυτο το ενδεχομενο δεν μπορει να συμβει.παρολο ομως που υπαρχουν δυο ζευγαρια δεν υπαρχουν καβγαδες!ευχαριστω πολυ για τον χρονο περιμενω συμβουλες διορθωσεις και αποψεις για το θεμα αυτο...παραθετω και φωτογραφιες😄 |
|
||||
|
||||
Πού είναι οι φωτογραφίες οεο ;
|
||||
|
||||
αν δυσκολεύεσαι http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=7550
|
|
|||
|
|||
Παιδια με συγχωρείτε αλλα δεν τα καταφερνω με τις φωτογραφιες...λογικα επειδη ειναι πολυ μεγαλες.προσπαθησα και μια μια και δεν γινεται τιποτα...θα ξαναπροσπαθησω...
|
|
||||
|
||||
ανέβασε τες τότε στο www.photobucket.com και βάλε εδώ τα link
|
|||
|
|||
Για δειτε παιδια φαινονται???^ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 01-03-17 στις 07:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τάκης : 01-03-17 στις 07:45 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Αψογο..!!!
Στάλθηκε από το ALE-L21 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Μαγευτικό και απίστευτα ατμοσφαιρικό ενυδρείο! Χαίρεσαι να το χαζεύεις
Στάλθηκε από το SM-J510FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | savvas27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 24-05-15 01:25 |
Τελικες αποφασεις στησιματος ενυδρειου αμαζονιου | Κουραμπιές | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 159 | 31-10-12 10:53 |
Σκεψεις για μετατροπη ενυδρειου σε βιοτοπικο Αμαζονιου | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 24 | 04-03-10 01:57 |
Παρουσιαση Αμαζονιου Look | Stilatos | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 25-03-07 15:54 |
Παρουσιαση ενυδρειου | panos73 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 07-07-06 08:52 |