|
|
|||
|
|||
Νέο ενυδρείο.
Καλημέρα τη επόμενη εβδομάδα θα κολλήσω ένα ενυδρείο 65χ45χ42 με κόντρες πάνω κάτω έχω τα τζάμια 5mm. μέχρι τώρα έχω κολλήσει με DEN BRAVEN Aqua-Silicone και BISON Silicone Glass (BISON Σιλικόνη για Τζάμια & Ενυδρεία)
τη άποψη έχετε για την LOGO 1000 ΣΙΛΙΚΟΝΗ ΦΥΣΙΓΓΑ ΠΙΣΤΟΛΙΟΥ ΜΑΥΡΗ 280ΜL έχω διαβάσει ότι είναι πολύ καλή και πολύ φτηνότερη από την DEN BRAVEN |
|
||||
|
||||
μια χαρα ειναι... εχω κολλησει πολλα με αυτην , μιας και μαυρη δεν βρισκεις ευκολα.
πριν 2-3 μηνες κολλησα κι ενα 300 λιτρο. |
|
|||
|
|||
Εχω μια απορια με μαυρη δεν θα φαινεται?εχεις καμια φωτο να δω πως ειναι να κολλας με μαυρη?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Βρήκα μια BISON στα 5ε, LOGO δεν βρήκα στη Σπάρτη, θα το κολλήσω με αυτή. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη tkalamat : 12-05-19 στις 13:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Bison μαύρη;
Χρήστο, φαίνεται, αυτό είναι το ωραίο , επειδή μοιάζει με εργοστασιακό. Να μερικες φωτο από το δικό μου. |
|
|||
|
|||
Καλλιτέχνης στο μεγάλο θα σε φωνάξω!
|
|
|||
|
|||
Ααα μαλιστα. Ναι εχετε δικιο. Ειναι σαν το δικο μου το αγορασμενο. Εγω νομιζα αυτη η λωριδα η μαυρη εσωτερικα στις γωνιες οτι ειναι κατι αλλο (κατι σαν προστατευτικο σιλικονης)
|
|
|||
|
|||
triplex
Τα τσάμια triplex κάνουν για ενυδρείο?έχω βρει 20μμ για ενυδρείο 170χ70χ70 σε πολύ καλή τιμή.
|
|
|||
|
|||
¶ρχισε το κώλυμα του ενυδρείου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Pangasius - ένας καρχαρίας στο ενυδρείο σας & άλλα ψάρια ακατάλληλα για ενυδρείο | delta66 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 13-05-18 20:20 |
Ενυδρείο μέσα σε ενυδρείο, θα δουλέψει; | Manuel | Bettas | 4 | 06-07-11 00:35 |