|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
λαμπα φθοριου........
καλησπερα παιδια μπορω να βαψω την λαμπα του ενυδρειου με πλαστικη μπογια??????
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλά για ποιό λόγο;Δεν θα την ανάβεις μετά;
|
||||
|
||||
και μετά ??? τι νομίζεις ότι θα κάνει ??? πάντως να περνάει το φως από μέσα από την πλαστική μπογιά ξέχασέ το !!!
υπάρχουν ιδικές λάμπες για ενυδρεία που βγαίνουν σε διάφορα χρώματα ... μπλε, ροζ, κτλ κτλ καλύτερα προσανατολίσου σε μία τέτοια λύση ! |
|
||||
|
||||
Εγω τι σου ειπα ;;
|
|
||||
|
||||
και γω στο ειπα βασιλη...διαβασε λιγο πιστεψε με η λαμπα ειναι το τελευταιο πραγμα η μονη λυση ειναι να διαβασεις αυτα που σου πα και μετα ρωτας οτι θες...σε ποστ
|
||||
|
||||
βασιλη και εγω στο ειπα
|
|
||||
|
||||
μαλλον κανεις ομαδικη αποστολη αποτι καταλαβα βιαζεσαι πολυ...
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
αν θα βάλεις κιχλιδες malawi δεν χρειάζεται ούτε λάμπα να αλλάξεις Βασίλη.
|
|
||||
|
||||
Μηπως ομάδα ?
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
8-2-81 σκοτοθικαν 21 ατομα στην θυρα 7
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λαμπα φθοριου τρεμοπαιζει,τι μπορει να φταιει? | georgesa | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 21-07-06 23:54 |
Την γνωμη σας για λαμπες φθοριου | Makis M | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 31-03-05 23:08 |
Λαμπτηρες φθοριου 70 εκ. | gaia | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-01-05 21:47 |
ΟΙ ΛΑΜΠΕΣ ΦΘΟΡΙΟΥ ΝΤΙΜΑΡΟΝΤΕ | batza | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 17 | 29-09-04 18:14 |
ΛΑΜΠΑ | steve_ier | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 07-05-04 03:08 |