|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Μεταφορα ψαριων
Επιτελους πηρα ενα νεο ενυδρειο για το ζευγαρι convict μου και των μικρων τους.Σημερα λεω να κανω και την μεταφορα αλλα ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος γαι να μην στρεσσαρω τα μεγαλα και να μην εχω καμια απωλεια στα μικρα?Τα μικρα πλεον πιανονται και με αποχη και δεδομενου τον μικρο χωρο μαλλον θα τα πιασω ευκολα αλλα ειναι πολλα.Αν τελικα τα πιασω με αποχη ειναι καλυτερο να τα βαλω στο ιδιο σακουλακι με τους γονεις και να κανω την προσαρμογη η μονα τους?Λετε να υπαρξει προβλημμα αν τα μεταφερω(ειναι ενος μηνος περιπου)?
|
|
|||
|
|||
To νεο ενυδρειο ειναι στον ιδιο χωρο και ειναι στρωμενο?
|
|
||||
|
||||
Το νεο ενυδρειο ειναι στον ιδιο χωρο αλλα αδειο ακομα.Θα μπουν στρωμενα υλικα απο τα αλλα ενυδρεια μου που δουλευουν 4 μηνες.Το απογευμα θα το στησω.
|
|
||||
|
||||
Αμα ημουν στην θεση σου, (εφοσων στο μεγαλο ενυδρειο θα μπει καινουργιο νερο), θα εκανα προσαρμογη πρωτα στα μικρα , και μετα στα μεγαλα, ( πρωτα τα μικρα να βρουν τιποτα κρυψωνες σε περιπτωση που τα μεγαλα αγχωθουν και εμφανισουν τασεις επιθετικοτητας ) θα αφηνα τα μικρα κανα μισαωρο μια ωρα και μετα θα εβαζα και τους γονεις
|
||||
|
||||
Το εχω σκεφτει να τα βαλω χωρια αλλα μηπως αν γινει αυτο οι γονεις οταν μπουν δεν θα τα αναγνωρισουν και τα χτυπησουν??
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Αλλα να ξερεις οτι εφοσων τα ψαρακια σου ειναι ηδη ενος μηνος συντομα οι γονεις θα ετοιμασουν καινουργια γεννα και το κυνηγι των μικρων τοτε δεν θα μπορεις να το αποφυγεις
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μεταφορα ψαριων κ φυτων | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-02-08 21:42 |
SOS! ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ - ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΨΑΡΙΩΝ | eve_gr2000 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-01-08 18:48 |
γκαπακια-μεταφορα | dinos99 | Ζωοτόκα | 4 | 15-11-07 00:13 |
μετακομιση(μεταφορα ενυδρειου) | capetanakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-04-07 14:55 |