|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
φατε ματια ψαρια!!!
Δεν ξερω αν το θεμα ειναι στη σωστη κατηγορια αλλα εγω θα ηθελα ενα τετοιο ενυδρειο!!!!
Πηγα σημερα το πρωι στη φαρμα ενος γνωστου εδω στην Ξανθη που το ειχαμε κανονισει εδω και πολυ καιρο αλλα ολο δε βολευε να παρω λιγη δαφνια μιας και τη δικια μου την ξεπαστρεψα Τα σχολια δικα σας
|
||||
|
||||
ΠΟΤΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ!!!! ΧΑΜΟΣ!
|
||||
|
||||
Υπάρχει φαρμα τροπικων ψαριων στην Ξανθη ΟΕΟ;; ;
|
||||
|
||||
Ποτε θα κανονισουμε φορουμικη εκδρομουλα στη φαρμα?
Υπεροχηηη |
|
||||
|
||||
που να πανε μεχρι εκει μεγαλοι ανθρωποι?
|
|
||||
|
||||
Ωραία, θα βάλουμε λεωφορείο για την Ξάνθη . Εμείς οι Ξανθιώτες πρέπει να μαζευτούμε και να πάμε πρώτοι
|
|||
|
|||
Αυτά είναι
|
|
|||
|
|||
Εντυπωσιακό! Που βρίσκετε; Τι ψάρια παράγει; Λογικά θα εμεθεςς αρκετές πληροφορίες. Μοιρασε τες και σε εμάς! Κυβικά, πως φιλτράρει, πως κάνει αλλαγές, τι νερό χρησιμοποιεί, κτλ.
|
|
||||
|
||||
Με ενδιαφέρουν και εμένα κάποιες πληροφορίες!!
|
|
|||
|
|||
λοιπον το κυκλωμα δεν ειναι κλειστό.
το σημειο επιλέχθηκε λογο γεωθερμίας. υπαρχει αφθονο ζεστο νερο (θερμοκρασια δεν θυμαμαι) ενα κυκλωμα θερμαινει τον χωρο σαν επιδαπεδια και μετα ζεσταινει τις δεξαμενες οπου στο τελος επιστρεφει στη γη Ph και μετρησεις δεν μαθαμε...
|
|||
|
|||
ειναι στην πολη της ΞΑΝΘΗΣ αυτη η φαρμα? Τα ψαρια εξαγονται ή πωλουνται και σε ελληνικα καταστηαματα?
|
|
|||
|
|||
απ οσο ξερω μονο Ελλαδα ..... εξωτερικο δεν στελνει ακομα
|
|||
|
|||
Πάντως έχει σελίδα και στο facebook και έχει και αριθμό επικοινωνίας! Αυτές οι δεξαμενές με το σύρματοπλέγμα γύρο γύρο πως τις έχει φτιάξει?
|
|
|||
|
|||
ελα ρε pavo...
Παιδια αυτα που ειδατε δεν ειναι τπτ ,απο κοντα ειναι αλλη αισθηση...χεχεχεχεχε
Παντως πρεπει να ανοιξουμε τα ματια μας και τα αυτια μας και να αλληλοβοηθιομαστε και οχι να κοιταμε να τα περνουμε απο εξωτερικο..(βουλγαρια , σλοβενια τσεχια .....κλπ) που πλεον εχουν μυριστει για τα καλα το παιχνιδι και χτυπανε ασχημα........τα υπολοιπα δικα σας!!! |
|
||||
|
||||
Εμένα με ενδιαφέρει να μάθω τι ψάρια έχει!
|
|
||||
|
||||
Καλές δουλειές να έχει ο άνθρωπος
|
|
|||
|
|||
Αν ψάξει κάποιος Παραγωγή διακοσμητικών ψαριων στο google θα του βγάλει την σελίδα στο facebook δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω λινκ δεν θυμάμαι τους κανόνες
|
|
||||
|
||||
Τον βρήκα
https://www.facebook.com/%CE%A0%CE%B.../photos_stream δεν νομίζω πως απαγορεύονται τα links αφου είναι εντος θέματος και δεν έχουν παρανομο περιεχόμενο Επίσης το να δείξουμε πως υπάρχει ντόπιος εκτροφέας και έχει σωστά ψάρια, μόνο καλό είναι
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Ωραίος! Κάνει ωραία δουλειά πάντως! Μου άρεσαν πολύ οι δεξαμενές με την Σίτα γύρο γύρο
|
|
||||
|
||||
Τι λες τώρα!!! Υπάρχουν εδώ στο Ελλαδιστάν τέτοια πράγματα!!! Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο !!!!!! Το μπράβο είναι πολύ λίγο νομίζω!!
|
|||
|
|||
Έχουμε και άλλες μονάδες με διακοσμητικά
|
|
|||
|
|||
Υπάρχει κάποιο website ή κάτι τέλος πάντων να πάρουμε περισσότερες πληροφορίες;
Φαίνεται πως ο άνθρωπος έχει κάνει τρομερή δουλειά και αν όντως εκμεταλλεύεται την γεωθερμική ενέργεια, τότε είναι πολλά χρόνια μπροστά! Είναι άξιος πολλών συγχαρητηριων, όχι μόνο για την πολύ έξυπνη ιδέα του αλλά και γιατί επένδυσε σε μια κατεστραμμένη χώρα! Ελπίζω τώρα εμείς σαν χομπιστες αλλά και οι χοντρέμποροι να τον υποστηρίξουν. |
|
|||
|
|||
Λίγο δύσκολο να βρεις σιτε και λίγοι είναι αυτοί που δεν τα δίνουν μόνο σε εμπόρους. Και λιγότεροι αυτοί που σε βάζουν μέσα στην μονάδα! Σίγουρα υπάρχει και στην ρόδο ένα αλλά είναι μόνο για εμπόρους
|
|
||||
|
||||
και στην Κω άλλη μια
|
|
||||
|
||||
Είναι η 3η που μαθαίνω ότι υπάρχει!!!!!!Γιατί όμως είναι "κρυμμένες";;;;;;;;
|
|
||||
|
||||
Γιατί τροφοδοτούν μαγαζιά και δεν μπλέκουν με πελάτες λιανικής. Εκτός από τη ζαλούρα δεν μπορούν να δρουν ανταγωνιστικά απέναντι στους πελάτες τους.
|
|
|||
|
|||
Έτσι όπως το λέει ο Κλεόβουλος είναι!!!
|
|
||||
|
||||
Ναι αλλά δεν είναι μόνο το κατάστημα πελάτης,και εκτός αυτού λιανική δεν θα πούλαγε το ίδιο με χονδρική!
|
|
|||
|
|||
Για μια μονάδα και ειδικά μονάδες που παράγουν μεγάλες ποσότητες δεν μπορούν να εξυπηρετούν και τα δύο κοινά! Ή το ένα ή το άλλο! Είναι σαν να πηγαίνεις να αγοράζεις από ένα εργοστάσιο ένα προϊόν και όχι από ένα κατάστημα! Οι μονάδες πουλάν ποσότητα όχι 5-10 πράγματα! Για μικρές ποσότητες υπάρχουν τα καταστήματα λιανικής πώλησης!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ματια | ΔημήτρηςΤ | Δίσκοι | 4 | 10-02-16 01:58 |
Μαυρα Ματια | kapsok | Χρυσόψαρα | 2 | 03-01-11 14:39 |
Δεν πιστευω στα ματια μου....!!!!!!!!!!!!! | _jimmakos_ | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 5 | 25-11-04 02:05 |