|
Εύκρατη ζώνη Γενική συζήτηση για "Ελληνικά" και άλλα ενυδρεία Ευρώπης |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Σπάνια ψάρια στα νερά της Δράμας
Να μαι κι εγώ μετά από καιρό απουσίας! Η αλήθεια είναι ότι επιθύμησα ψαροκουβέντα και παρόλη την έλειψη χρόνου, μιας και μου δόθηκε η αφορμή ... θα σας παρουσιάσω το νέο φυλλάδιο του Ενυδρείου Μυλοποτάμου Δράμας με πολύ πολύ ενδιαφέροντα θέματα για σπάνια ψάρια στο νομό Δράμας!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
Γειά σου Λούσυ!
Σ' ευχαριστούμε. Να μας δείξεις και φωτο όταν θα ξαναπάς |
|
||||
|
||||
ευχαριστούμε πολύ!!!
|
|
|||
|
|||
Παιδες εδω ειναι!!!
http://www.facebook.com/enydreio.dramas.5?fref=ts επισις βγαζει και καλο ουζο!!! http://www.facebook.com/ouzo.mulopotamou?fref=ts και πληροφοριακα ειναι το χοριο μου!!!! Λούσυ απο πιο μερος εισαι???? |
|
||||
|
||||
Αχαααα...έτσι να εξηγήσω και την πετριά που έχεις φάει.....όπως όλοι μας άλλωστε με το χόμπι.
|
||||
|
||||
kostaskich
καποτε ειχαμε κανει εκδρομη σαν συλογος στο ενυδρειο και η lucy τοτε μας ξεναγησε γενικα σε πολλα μερη.μακαρι στο μελλον να οργανωθει κατι τετοιο
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Σάκη! κοντοχωριανοί είμαστε και δεν .... ξερενόμαστε; κακώς! Είμαι από τη Νέα Αμισσό (όπως θα δεις και στην υπογραφή μου) Εσύ απαρνήθηκες τη Δράμα και πήγες Σάμο; Τι να σου πω; Κι εγώ την Δράμα μόνο με μια τέτοια ομορφιά θα την άλλαζα! Δεν είχα την τύχη να πάω Σάμο αλλά απ΄ότι έχω δει στην οθόνη είναι ενας επίγειος παράδεισος! δυστιχως καποια πραγματα γινονται χορις επιλογες αν και να σου πω την αληθεια καλα περναω. βλεπεις σαν ιχθυης μου αρεσουν τα νερα εχει και καλη παρεα τι αλλλο να θελω. ------------------------- Γιωργο θα κανονισω φραπεδακι στο αναψυκτηριο διπλα στο μουσειο ενυδρειο Μυλοποταμου. Μολις μαθω ποτε θα ανεβω Δραμα και αμα εχει καποιος προβλημα θα τον φυλοξενησουμε!!! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Sakisdraminos : 01-03-13 στις 20:54 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλκαλικό νερό / ψάρια και φυτά | KenJiNx | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 5 | 12-03-12 10:49 |
ψάρια που κοπαδίαζουν για σκληρό νερό; | aquaman | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 12 | 17-08-10 10:05 |
Υπάρχουν μικρά ψάρια για κρύο νερό?? | georgeR | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-08-06 11:13 |