|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Η πρωτη μου προσπάθεια σε Malawi .
Οι πρώτες φωτογραφίες από το ...καμάρι μου. Δυστυχώς δεν φαινονται όλα τα ψαρια.Συντομα νεες.
Τα σχολια σας παρακαλώ για την πρώτη μου απειρη προσπάθεια . |
|
||||
|
||||
Η πρώτη σου προσπάθεια φαίνεται πολύ όμορφη ... απο άποψη Aquascaping τουλάχιστον.
Έχεις φτιάξει αρκετές σπηλιές για τα ψάρια σου και αυτό είναι το ιδανικό. Θα μπορούσες όμως να μας πείς περισσότερα πράγματα για το ενυδρείο σου ώστε να γίνει η παρουσίαση πιο ολοκληρομένη. Ψάρια που έχεις, πόσα ψάρια, μετρήσεις νερού, τι πέτρες έβαλες, τι άμμο, απο που τις προμηθεύτικες αν τις έχεις μαζέψει εσύ εννοω κτπ ...
|
||||
|
||||
γραψε μας σε ενα ποστ και καμια λεπτομερεια βρε συντεκνε!!!
λιτρα/εξοπλισμο/ψαρια, σε βρισκω σε πολυ καλο δρομο!! |
|
||||
|
||||
το στησιμο που εχεις κανει με τις πετρες ειναι πολυ καλο.
τωρα ειναι και το χρωμα τους ενδιαφερον, αν και με τον καιρο θα αλλαξει. αυτο δεν ειναι οπωσδηποτε αρνητικο ομως... |
|
||||
|
||||
πολυ καλη αρχη ...περιμενουμε περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σου
αντε και καλες αναπαραγωγες ............ |
|
|||
|
|||
quote=γαυρος;139609]γραψε μας σε ενα ποστ και καμια λεπτομερεια βρε συντεκνε!!!
λιτρα/εξοπλισμο/ψαρια, σε βρισκω σε πολυ καλο δρομο!![/quote] Ενυδρειο 120 lit Carrefour Τιμές : dh >16 Kh 8 Ph 7.9 NH3/40 NO2 <0.3 NO3 12.5mg/l ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΊΑ: 26,8 C ΦΙΛΤΡΟ: Μπλε σφουγγάρι ,Υαλοβάμβακας, GlaXstone, GlaXring ΑΝΤΛΙΑ: Aqua 850lit/h ΨΑΡΙΑ 2 labidochromis sp Yellow 2 Ps.socolofi 2 γλυφτες 1 sinοdontis |
|
||||
|
||||
γιατί δεν κάνεις μια ολοκληρωμένη παρουσίαση στην νέα μας κατηγορία
"παρουσιάσεις ενυδρείων" |
|
||||
|
||||
για αρχη πολυ καλο μου φαινεται το χτισιμο των πετρων αφου απο οτι βλεπω υπαρχουν και σπηλιες για να κρυφτουν αν θελουν.
καλη αρχη και στη διαθεση σου. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προσπάθεια αναπαραγωγής ... | crazyio | Bettas | 7 | 29-10-06 12:33 |
1η προσπάθεια αναπαραγωγής COLISA LALIA | KOKORAS | ¶λλα λαβυρινθόψαρα | 22 | 25-04-06 12:55 |
Oι......Malawi...Ferrari μου !!!! | γαυρος | Malawi | 25 | 19-10-03 14:06 |