|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Νέες φωτογραφίες.....(όχι δέν είναι πιράνχα αυτή τη φορά!)
Μόλις έβγαλα κάποιες φωτό από το ενυδρείο με τα 3 διαμαντάκια μου.....Μαντέψτε τί είναι.......(εύκολη αναγνώριση)...χεχεχε
Περιμένω γνώμες!
|
|||
|
|||
Ενας απο τους ελαχιστους (και τυχερους) που εχουν zebra pleco....
|
|
|||
|
|||
......... .Και τρία ,μάλιστα .Πόσα έδωσες φίλε μου /Απ'έξω τα έφερες;Καταπληκτικά .Ελπίζω να σχεδιάζεις αναπαραγωγή του είδους .
|
|
|||
|
|||
ειναι πανεμορφα και τα 3
αν καταφερεις αναπαραγωγη θα μου κρατησεις και εμενα, και ξερεις τι θα σου 'χω για ανταλαγμα.μια νταμιτζανα βινσαντο σαντορινης για να κανουμε κεφαλι
|
|||
|
|||
Παιδια προηγουμαι στην σειρα αναμονης που εχει σχηματιστει για τους zebra pleco (ειμαι δευτερος αν θυμαμαι καλα... )
|
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ για τα σχόλια παιδιά.
Όπως ξέρετε η αναπαραγωγή του συγκεκριμένου είδους είναι δύσκολη.Μακάρι να γίνει αλλά μήν θριαμβολογούμε χωρίς αιτία.... Griffin***έλα να πάρεις την java όποτε θες...
|
|||
|
|||
Καταπληκτικοι οι zebra φιλε jim
|
|
||||
|
||||
Γεια σου Δημητρη,
Πολυ ωραιοι οι zebra σου Kαλη επιτυχια στην προσπαθεια σου
|
|||
|
|||
Πολλοι ωραια ψαρακια φιλε μου. Giorgo και taso διορθωστε με αλλα εχω την εντύπωση ότι ειδα zebra στου tarek.(πριν απο καιρο)
|
|
||||
|
||||
μηπως ειδες μερικα που χει σε....αποξηραμενη μορφη??
ακομη εκει ταχει αυτα !!! στην αιγυπτο τα κανουν ..λιαστά !!!!! |
|
||||
|
||||
Μπραβο για τη σπανιοτητα των ψαριων σου και μετα για την ομορφια τους .
ΣΥΛΛΟΓΗ BETTAS:2 m H.M.,1 m 2 f SPL.,2m 4f C.T.,2 m 3 f DoubleT.,1m SMARAGDINA,1m IMBELIS,1m 1 f PUGNAX,2 m PLAKAT(S.T.),1 m 2 f SUPER DELTA T.LIVE FOODS:ARTEMIA,DAFNIA,WHITE WORMS,GRINDAL WORMS.45L.LAMPROLOGUS MULTIFASIATUS,200L TANGANIKA,1OOL.BETTAS,200L MINI POND CABUSIA AFFINIS(ΚΟΥΝΟΥΠΟΨΑΡΑ),3Χ10L BETTAS 1OOL.BETTAS. Στο πα μια και δυο και τρεις εγω σπασικλας δεν γινομαι. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Σωστος!!! Γιαυτο ακριβώς μιλούσα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|