|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Λιμνη 150 λιτρα
Καλησπερα τα φωτα σας εχω μια ετοιμη προσχηματιμενη λιμνη 150 λιτρα εχω φτιαξει και ενα ξυλινο πλαισιο που θα την βαλω εκει μεσα..αναμεσα σε λιμνη και πλαισιο απο την μεσα μερια τι να βαλω πως να καλυψω το κενο που υπαρχει? εβαλα αμμο θαλασσης μεχρι επανω το υψος του ξυλου και την αλλη μερα το πρωι η λιμνη ειχε μπει μεσα βαθουλωμα εσωτερικα
|
|
|||
|
|||
Η στερεψαμε απο ιδεες η εχετε παει ολοι διακοπες
|
|
|||
|
|||
Καλημέρα! Δεν έχω ασχοληθεί με κάτι αντίστοιχο, αλλά μπορώ να σκεφτώ αφρό πολυουρεθάνης ή γύψο και μέχρι να στεγνώσει αν βαθουλωνει τόσο εύκολα να έχεις γεμίσει τη λιμνούλα με την άμμο ώστε να κρατήσει το σχήμα της...
|
|
|||
|
|||
ευχαριστω κωστα
|
|
||||
|
||||
Πρέπει να βαλεις τοση αμμο θαλασσης ωστε να τη βυθισεις και να παρει το σχημα θεωρω δεν ειναι πολυ ευκολο... σαν να κανεις αποτυπωμα
δοκιμασε να βαλεις και χωμα γιατι με σκετη αμμο θαλασσης θα "κατσει", μην σου πω και χαλικι μεσα ωστε να γινει περισσότερο σκληρο το μιγμα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΛΙΜΝΗ 900 ΛΙΤΡΑ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ | christoschor | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 26-03-21 15:19 |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΜΕ ΛΙΜΝΗ 30,000 ΛΙΤΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ,ΒΟΗΘΕΙΑ | NIKOUK | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 26 | 06-09-11 22:37 |
αντλια και φιλτρο για 1000 λιτρα λιμνη | Αντωνης Πατρα | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 14 | 11-07-11 08:42 |
λιμνη 10000 λιτρα | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 09-09-07 20:20 |