|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Παράξενος ήχος
Γειά σας. Έχω έναν αστακό κι εδώ και δυο μέρες βγάζει έναν παράξενο ήχο κάπως σαν σφύριγμα. Σημαίνει κάτι αυτό;
|
||||
|
||||
Μπορεί να έχει τρυπήσει η σαμπρέλα και να χάνει αέρα.
Καλού κακού άλλαξε του βαλβίδα μην χάνει από εκεί αέρα. Εκτός αν δεν συμπεριφέρεται σαν το μπαρμπούνι (που είναι κόκκινο από το σφίξιμο) και κλάνει. ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧχααχαχαχχααχαχαχΑΧΑΧΑΧΑΧΧχααχα ΥΓ1 Σόρρυ MASTER αλλά δεν κρατήθηκα xaaxaxax πολύ γέλασα ΥΓ2 Πλάκα κάνω βέβαια μιας και δεν έχω ιδέα απο αστακουδάκια εκτός αν πάνε παρέα με μακαρονάδα. ΥΓ3 πιθανόν τρελλάθηκα καθώς βγήκα σε άδεια από σήμερα ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙ !!! |
|
||||
|
||||
Και εγώ για όταν τους βάζεις στο νερό στο νερό ήξερα ότι στριγκλίζουν (και βραστοί με μαγιονέζα μια χαρά είναι).
Αλλά κάπου διάβασα αν δεν κάνω λάθος ότι κάνουν θόρυβο όταν απειλούνται. Υπάρχει κάτι μέσα στο ενυδρείο που να τους επιτίθεται; |
|
||||
|
||||
ε.. αφρικανικα εχει στο ενυδρειο του..σε λιγο καιρο θα τον εχουνε φαει οπως γινετε στις περισσοτερες περιπτωσεις..φτιαξε καλες κρυψωνες ..μηπως.. και επιζησει ο αμοιρος
|
||||
|
||||
Έτσι κάνει όταν τον βράζεις ζωντανό οπότε μάλον θα ισχήει αυτό που είπε ο Obelix ότι απειλήτε!
|
|
||||
|
||||
Όχι στο βράσιμο <<στριγκλίζει>> λόγο ότι με το ζεστό νερό ο αέρας που έχει στο σώμα του διογκώνεται και διαφεύγει από μικρές οπές .
|
|
|||
|
|||
Το ξέρω ότι μπορεί να φοβάται αλλά γιατί; Είναι μόνος του σ' ένα μικρό ενυδρειάκι.
|