|
Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 Διαγωνισμός Φυτεμένων και Βιοτοπικών Ενυδρείων. |
Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Θα παρετε μερος στον διαγωνισμο aquascaping 2010 του GAB ; | |||
Ναι. Θα παρω σιγουρα μερος ! | 45 | 29,03% | |
Ισως παρω μερος. Το σκεφτομαι ακομα. | 68 | 43,87% | |
Μαλλον οχι. Φοβαμαι/ντρεπομαι. | 25 | 16,13% | |
Σιγουρα οχι. Δεν με ενδιαφερει το θεμα. | 17 | 10,97% | |
Ψήφισαν: 155. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Πιθανόν να πάρω μέρος. Το σκέφτομαι ακόμα λόγο το ότι δεν είναι έτοιμο όλο το project .... παντός θα το ήθελα πολύ!!!!
|
|
||||
|
||||
ελπιζω να καταφερω να συμετασχω στον διαγονισμο γιατι το ενυδρειο στινετε τωρα... ελπιζω να τα καταφερω.
|
|
||||
|
||||
σιγουρα θα παρω μερος
μπραβο Αλεξανδρε σε ευχαριστουμε πολυ ωραια κινηση και πιστευω πως θα ανταμοιφθει η μεγαλη προσπαθεια σου για να το διοργανωσεις |
|
||||
|
||||
σιγουρα θα παρω μερος ειναι και ενας τροπος να γινουν καλητερα τα aquascape μας
|
|
||||
|
||||
Αν προλάβω (γιατί ακόμα είμαι στο στήσιμο) θα πάρω μέρος.
|
||||
|
||||
κύριε Χριστόφορε, είστε η κυρία Αλεξάνδρα;;; (αυτό ακούγεται παράξενο)
Μπράβο μπράβο θέλω να δω πως θα κάνετε τα 240 λίτρα!
|
||||
|
||||
χριστοφορος .θα δεις απιστευτα πραγματα.
|
|
||||
|
||||
Καλή επιτυχία στο ξαναστησιμό του! Είμαι σίγουρος πως αν συνδυάσετε τα ταλέντα σας θα κατέχετε πολλές πιθανότητες να διακριθείτε!!!
|
||||
|
||||
Τηλέμαχε,
αυτή τη στιγμή ο Χριστόφορος ενσωματώνεται στο όνομα του ανάμεσα από φραπεδιές και τσιγάρα..... ------------------------- ΜΕ προλάβατε άτιμα.....
"....Γιατί ο εαυτός είναι μια θάλασσα απεριόριστη και άμετρη." Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Αλεξάνδρα Κατσούρη : 18-08-10 στις 14:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ωραία! Τώρα κατάλαβα (αλιλούιαααααα)
Ζηλεύω αυτά τα ενυδρεία '''υπερπαραγωγές''' Το δικό μου είναι χάλια!!! Χ ΧΑ ΧΑΛ ΧΑΛΙ ΧΑΛΙΑ ΧΑΛΙ ΧΑΛ ΧΑ Χ
|
||||
|
||||
εχετε αφθονο χρονο για να "τακτοποιησετε" τα ενυδρεια σας και να βγαλετε μερικες καλες φωτο.
θα περιμενω με μεγαλη χαρα να δω τις συμμετοχες σας!!!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Θελω να τον ευχαριστησω και δημοσια για την προθυμια του και την διαθεση να βοηθησει. Οσο για την ψηφοφορια, 13 συμμετοχες και 19 πιθανες συμμετοχες, δεν ειναι κι ασχημα για το πρωτο 24ωρο απο την αναρτηση της.. Οσο για αυτους που πιστευουν οτι δεν θα ειναι ετοιμοι, μπορω παντα ,αν μου ζητηθει ή δω οτι ειναι αναγκαιο, να παρατεινω την ημερομηνια συμμετοχης εως τελος του Χρονου (31/12/10). Φυσικα σε αυτη την περιπτωση,θα μετακινηθουν κατα 1 μηνα και τα αποτελεσματα και η ψηφοφορια του κοινου. |
|
||||
|
||||
και να προλάβω να φτιάξω ένα όμορφο ενυδρείο δεν θα πάρω μέρος γιατί έχω μεγάαααααααααλο ταλέντο στις θολές φωτογραφίες!!!!!!!!
Δεν θα μπορεί να δει κανένας τίποτα!!!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
θα ηθελα
να παρω μερος αν και ακομα δεν εχω βαλει ψαρια .......
|
||||
|
||||
Οι ("υγιεις") διαγωνισμοι ειναι μια καλη δραστηριοτητα για την προοδο του χομπι, για νεες ιδεες σε στησιμα, εξοπλισμους κλπ και μπραβο σε ολους, οργανωτες και διαγωνιζομενους.
Δεν υπαρχει ομως επιλογη για μενα στην δημοσκοπηση πχ "Δεν θα παρω μερος γιατι ειναι αλλο το αντικειμενο μου στο χομπι, αλλα θα τον παρακολουθησω με ενδιαφερον".
|
|||
|
|||
Εμεινε λιγοτερο απο 1 μισυ μηνας μεχρι το τελος της προθεσμιας υποβολης αιτησεων. Οργανωθειτε, καντε τα τελευταια σας κλαδεματα και διορθωσεις και στειλτε το ενυδρειο σας.
Ελπιζω να μην μεινετε μονο στα λογια ; |
|
||||
|
||||
Ετσι που το παω με βλεπω να μην προλαβαινω...
Η αναμονη για τα φυτα εχει χτυπησει κοκκινο!
|
|||
|
|||
Εγω δεν προλαβαίνω με τιποτα οπότε θα συμμετέχω του χρόνου , πριν το κάνω θαλασσινο!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Και εγω που τα πηρα τι καταλαβα;;;Παρολα αυτα κατι θα κανω.Οχι τιποτα αλλο αλλα να τιμησουμε τους κριτες και τους διοργανωτες....
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμος Aquascaping του GAB/ σχολια- αποριες | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 50 | 08-10-12 23:22 |
Ανακοινωση: ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING -GAB 2010 | Raven | Διαγωνισμός Ενυδρείων 2010 | 1 | 03-11-10 02:49 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING 2008 | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 55 | 05-03-09 16:08 |
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ AQUASCAPING | ΠΣΦΕ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 27 | 16-07-08 08:29 |
Διαγωνισμος: AGA Aquascaping Contest | mikenuke | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 39 | 15-11-05 21:53 |