|
|
||||
|
||||
Ραμιρεζι ζευγαρι η οχι?
Τα ραμιρεζι πανε αυστηρα ζευγαρι η θα μπορεσω να βαλω ενα αρσενικο με 3 θηλυκα σε ενα ενυδρειο 150 λιτρων μαζι με αλλα μικρα τετρα(νεον κτλ)?Επισης την ιδια απορια εχω κ για τα convict θα μπορω σε 150 λιτρα να βαλω ενα αρσενικο με 3 θηλυκα ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ??
|
|
||||
|
||||
Για διάβασε εδώ : http://www.tsamisaquarium.gr/Selides/Fish/ramirezi.htm
|
||||
|
||||
Δηλαδη ειναι εφικτο.Απλα αναρωτιομουν μηπως σχηματιστει ζευγαρι και κυνηγησει τα 2 αλλα θηλυκα???
|
|
||||
|
||||
Όπως διάβασες τα λίτρα έχουν σημασία, από τη στιγμή που θα τα βάλεις σε 150 λίτρα (θα πρότεινα μόνα τους) τότε έχεις χώρο να δημιουργήσεις το κατάλληλο περιβάλλον.
|
||||
|
||||
Με μπερδεψες λιγο.Εννοεις να βαλω ενα αρσενικο κ 3 θηλυκα μονα τους χωρις αλλα ψαρια η ενα ζευγαρι μονο του χωρις αλλα ψαρια??Γιατι για ενα ζευγαρι μονο μου φαινονται πολλα τα λιτρα τι λες??
|
|
||||
|
||||
ειχα δοκιμαει παλιοτερα 1 με 2 στα 120 αλλα δεν.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ζευγαρι! | Steve | Δίσκοι | 10 | 04-02-08 19:40 |
ΖΕΥΓΑΡΙ CICHLASOMA NIGROFASCIATUM ΣΕ 60 ΛΤΡ ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ? | Pleco | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 13 | 08-12-07 19:23 |
αυγα χωρις ζευγαρι?! | jimfytakis | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 07-11-07 18:34 |
red eye puffer ζευγαρι, ερωτησεις | GODLIGHT | Άλλα ψάρια Ασίας | 6 | 11-09-07 20:53 |
Ειναι ζευγαρι τα ram? | GFON | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 23-12-05 20:58 |