|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
Το πρωτο μου ενυδρειο...!!
Καλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα σαν νεο μελος.θα χρειαστω την βοηθεια σας πριν10 μερες μου εκαναν δωρο ενα ενυδρειο διαστασεις 52πλ-30υψ-26μη με 5 χρυσοψαρα μπορειτε να με βοηθησετε καθε ποτε θα τα καθαριζω και πως κανω αλλαγη στο νερο?εχουν φωτισμο περιπου 9-10 ωρες την μερα και τα ταιζω 1 φορα την μερα...!! ανεβασα φωτο δεν ξερω αν φαινεται ...!! τι αλλο χρειαζεται να κανω ωστε τα ψαρια να ειναι καλα ευχαριστω εκ τον προτερον...!!
------------------------- Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1991 : 11-02-18 στις 19:53 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες!
Δυστυχώς, όπως και αρκετοί ακόμη, ξεκίνησες λάθος. Διάβασε εδώ και θα καταλάβεις http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=74230 Παράθεση:
και να αξιοποιήσεις αυτό το ενυδρείο για κάτι πιο κατάλληλο και προπαντός βιώσιμο |
|
|||
|
|||
ειναι κατι που μου αρεσει και θα ηθαλα να ασχοληθω ..!!
------------------------- πως μπορω να ανεβασω φωτο Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1991 : 11-02-18 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Φυσικά και να ασχοληθείς, κανείς δε λέει το αντίθετο. Απλά, το ενυδρείο που έχεις είναι υπερβολικά μικρό για χρυσόψαρα και πρέπει να αποφασίσεις τί θα κάνεις. Αν θες να κρατήσεις τα ψάρια πρέπει να πας σε ένα μεγάλο ενυδρείο, διαφορετικά τα δίνεις και φτιάχνεις κάτι με το ενυδρείο που έχεις.
Για την ώρα δώσε κάποιες πληροφορίες ακόμα και ειδικά για το φίλτρο που έχεις και αν είναι στρωμένο ή όχι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν είναι στρωμένο και θα πρέπει να δεις τί θα κάνεις. |
|
|||
|
|||
Φιλε μου μπορεις ν ασχοληθεις και να φτιαξεις κ ενα πολυ ομορφο ενυδρειο με ψαρακια που ταιριαζουν στα λιτρα σου. το ενυδρειο σου ειναι περιπου 36 λιτρα καθαρα αν δε κανω λαθος.
θα σε συμβουλευα να δωσεις τα χρυσοψαρα που ειναι για ΠΟΛΥ μεγαλυτερα ενυδρεια [ενα χρυσοψαρο θελει μονο τ περιπου 40 λιτρα] να διαβασεις τα υπομνηματα στην ενοτητα των αρχαριων για το στρωσιμο στρωσε το ενυδρειο σου και σιγα σιγα θα σε βοηθησουμε κ εμεις εδω να κανεις σωστες επιλογες κ να το απολαυσεις |
|
|||
|
|||
πως μπορω να ανεβασω φωτο?
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
dophin kf350 αυτο το φιλτρο εχω .εδω το ενυδρειο μου.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ | george28 | Γλυκό νερό - Γενικά | 36 | 23-06-11 13:50 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | daimosth | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 22-10-10 00:27 |
Το πρωτο μου ενυδρειο | babis100nx | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 19-09-10 01:12 |
To Πρωτο μου Ενυδρειο | Dourios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 26-12-09 13:44 |
το πρωτο μου ενυδρειο | Dionysia | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 27-09-09 17:42 |