|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
Μια μικρή εικόνα!!
Απλα δυο φωτο... γιατι η εικόνα οσο χιλιες λεξεις!!!
Ελπιζω να σας αρεσουν γιατι εχει πεσει δουλεια... (Πολυ Σφουγγαρισμα...) Αν Εχετε καποιο σχολιο φυσικα καλοδεχουμενο! και να μην ξεχασω... ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ!! |
|
|||
|
|||
Καλωσορισες
Θελει τουλαχιστον αλλες τοσες πετρες. Και διακρινω ενα ειδος απο Βικτωρια? |
|
||||
|
||||
σωστα το διεκρινες...ετσι ειναι .
Haplochromis obliquidens αν το θυμαμαι καλα. και βαλε πετρες... WELCOME ON...BOARD |
|
||||
|
||||
Σωστοσ!!!
Κερδισες γαυρε... ειναι οντως haplochromis obliquidens.
Μου πουληθηκε πριν εναμιση χρονο γαι Malawi και οχι για Victoria αλλα (τιμιοι επιχειρηματιες των petshops) δε μου παει η καρδια να τα βγαλω. Ασε που εχουν πειστει οτι ειναι Malawi . Οσο για τις πετρες, δεν πρεπει να εχουν και χωρο για ελευθερο κολυμπι??
|
||||
|
||||
ειναι πεναλτυ παντως μαζι με τα μαλαουι να εχεις και τα βικτωρια-να.
οσο για τις πετρες θες το λιγοτερο αλλες τοσες. και τοποθετημενες με τροπο που να δημιουργησεις τις δεουσες κρυψωνες-σπηλιες κλπ, που εχουμε πει αμετρητες φορες. πουναι ο λινκ μαν να ριξει κανα λινκ... |
|
||||
|
||||
Ερωτηση
τοτε εχω μια ερωτηση.
το συγκεκριμενο ειδος victoria βρισκεται στο ιδιο tank με τα malawi mbuna εδω και εναμιση χρονο.... ποτε θα χτυπηθει... το πεναλτυ??? και πως?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μικρή βοήθεια για τον μονομάχο μου! | Celda | Bettas | 41 | 21-09-05 00:55 |
Μικρή ερωτησούλα! | x-nos | Greek Aquarist's Boards | 8 | 17-04-04 04:45 |
Μια μικρή βοήθεια για την επιλογή ψαριών | xsilliga | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 19-02-04 03:15 |
Μια μικρή πρόταση.... | Simpethera | Greek Aquarist's Boards | 25 | 16-10-03 20:59 |