|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt
Πληροφορίες
Διαστάσεις: 120*50*62 Όγκος: 300 λιτ. Κατηγορία:malawi biotope Φυτά: valisneria Ψάρια / ¶λλα είδη:4 Labidochromis caeruleus, 4 Melanochromis cyaneorhabdos (maingano), 3 Pseudotropheus sp. Acei Διακοσμητικά υλικά: Αραγωνιτης, πέτρες βασαλτικες Φόντο: juwel rock Φωτισμός: 2 T8 Διάρκεια φωτισμού:9 ωρες Φιλτράρισμα:εσωτερικο φιλτρο juwel-1000 litres per hour+ eheim 2217 Θερμοστάτης: 300 w Λίπανση: Παροχή CO2: Παράμετροι: pH:8 Γενική σκληρότητα (GH):17 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):14 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):5 Αλλαγές νερού:30 - 35 % / εβδομάδα Θερμοκρασία: 26 ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
|||
|
|||
Απλα μπραβο!!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Ηλία!!! Πολύ όμορφο!!!!
|
||||
|
||||
ομαδικη παρουσιαση...!! ηλια αυτα ο κοσμος τα εμφανιζει σιγα σιγα...τωρα μας τρεχουν τα σαλια!!! και παλι μπραβο!! υπεροχο!!!
|
||||
|
||||
KOSTASKICH
παρα πολυ ωραιο.μπραβο σου
|
|
||||
|
||||
Ηλία μου αρέσουν οι πέτρες (το είδος), μου αρέσουν τα ψαράκια που έβαλες και φυσικά τα λίτρα του ενυδρείου.
Έχω μόνο μία ένσταση όσον αφορά το στήσιμο των πετρών. Μπορεί και να είμαι επηρεασμένος από το θαλασσινό αλλά νομίζω ότι επειδή έχεις βάλει τη πλάτη, θάπρεπε τις πέτρες να μη τις κτίσεις κατά μήκος ομοιόμορφα σαν να ήταν τούβλα (Sorry για την έκφραση) αλλά να κάνεις σπηλιές τοποθετώντας κάποιες κάθετες, λοξές, πλαγιαστές, πιστεύω να καταλαβαίνεις, και να κάνεις ένα ανομοιόμορφο βουναλάκι στη μέση αφήνοντας τον αραγωνίτη στις δύο άκρες ακάλυπτο, ή να κάνεις δεξιά κι αριστερά δύο μικρότερα νησάκια και στη μέση ο αραγωνίτης ακάλυπτος... |
|
|||
|
|||
πααρ πολυ ωραιο το ενυδρειο σου.ποσο σου κοστησε το juwel rock?
|
|
||||
|
||||
φανταστικο ενυδρειο
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
malawi non-mbuna ενυδρειο | sagoth | Malawi | 27 | 02-04-08 13:28 |
Aλγη σε ενυδρειο malawi.... | imichal | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 12 | 20-01-08 22:56 |
νεο ενυδρειο malawi.. | jkaram | Malawi | 3 | 18-03-07 17:03 |
pleco σε ενυδρειο με malawi cichlids? | prodigy | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 10 | 08-09-06 17:44 |