|
|
||||
|
||||
Γεννητουρια Guppy!
Καλησπερα! Γεννησανε τα γκαπακια μου και δεν ξερω τι να κανω!!!!
Εχω 1α+2θ ενηλικα και συνολικα εντοπισα και απομονωσα 9 μικρα γκαπακια!!! τα εβαλα σε ενα πλαστικο δοχειο 2λτ μεσα στο μεγαλο ενυδρειο και αλλαζω νερο καθε τρεις και λιγο. Δυστυχως δεν εχω καθολου φυτα και φοβαμαι να τα αφησω ελευθερα μην φαγωθουν απο τα μεγαλα... Τι να ταιζω τα μικρα?
|
||||
|
||||
Πάνε πάρε από ένα πετ σοπ κερατόφυλλο ή από κάποιον συνχομπίστα και βάλε τα μικρά πάλι στο ενυδρείο...
Τροφή μπορείς να ρίχνεις τριμμενο φυλαρακι... Και να ξέρεις συχνές αλλαγές νερού τώρα... Γιατί κατουράνε πολυ τα ατιμα |
|
||||
|
||||
Φυτα θα εχω απο βδομαδα... Μεχρι τοτε ανησυχω... Τεσπα θα ταιζω και θα αλλαζω το νερο μετα απο καθε ταισμα...
|
|||
|
|||
Αμα αρχισουν νε γεννανε δεν σταματανε, μην ταλαιπωρεισαι και αστα μικρα ελυθερα, οσα γλυτωσουν γλυτωσανε.
|
|
||||
|
||||
Ειναι η πρωτη μου γεννα και δεν θελω να τα χασω τα μικρουλια...
|
|||
|
|||
Θα τα χασεις ετσι κι αλλιως αν συνεχισεις να τα εχεις εκει.
|
|
||||
|
||||
την πρώτη μέρα μην ταίζεις, δεν είναι σε θεση να φάνε και τσαμπα θα επιβαρύνεις το νερο, επειδη ετσι όπως τα έχεις θα ταλαιπωρειθείς και το ποιο πιθανό ειναι να έχεις μεγάλη θνησιμότητα, πήγενε σε ενα κατάστημα και πάρε μια γεννήστρα, στην γεννήστρα μεγαλώνουν με ποιο αργό ρυθμο αλλά τουλάχιστον θα ζήσουν γιατί το νερό ανανεώνεται. Όταν πάρεις επιπλέοντα φυτά μπορείς να αφήσεις τα μικρα ελευθερα στο ενυδρειο. Αν τελικα δεν ζήσουν μην απογοητευεσαι γιατί σε 15-20 μερες θα είσαι με το δύχτι πάλι και θα κυνηγάς μικρά.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΗΤΟΥΡΙΑ....! | moudi | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 11 | 03-05-07 22:35 |
γεννητουρια | manolo | Malawi | 3 | 11-04-07 12:09 |
παιδια γεννητουρια. | GP250381 | Δίσκοι | 13 | 22-06-06 11:23 |
help μαλλον γεννητουρια!!! | GODLIGHT | Malawi | 4 | 09-05-06 12:29 |