|
|
|||
|
|||
![]()
γεια σε ολους.καταρχην να πω πως δεν ειμαι σιγουρος αν το ποστ αυτο ειναι στην σωστη κατηγορια οποτε μεταφερτε το οπου πρεπει.θα ηθελα να ρωτησω,αν ξερει καποιοσ πως γωτογραφιζουμε ενυδρεια και ψαρια.με τι ταχυτητες κλειστρου με φλας η χωρις και γενικα σετινγκς ωστε να εχουμε την καλυτερη δυνατη ποιοτητα φωτογραφιας.για παραδειγμα δυσκολευομαι πολυ οταν φωτογραφιζω το ενυδρειο μου να βγαλω σωστα τισ μπουρμπουληθρες
![]()
|
|||
|
|||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για κοιτα και εδω:
ρυθμίσεις φωτογραφικής μηχανής Forum με θεμα την φωτογραφιση ενυδρειων! σε αγγλικη γλωσσα ομως.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Με κινητό μπορεις να βγάλεις σχετικά καλές φωτογραφίες. Τις στέλνεις και τις αποθηκεύσεις στον υπολογιστή σου .(με email ,imode,καλώδιο συνδεσης κινητού με υπολογιστή.)
|
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει Πανο, μην τα κανουμε ολα ισα κι ομοια!
Για την οθονη του κινητου μπορει να ειναι καλη η ποιοτητα της φωτογραφιας απο ενα κινητο, αλλα δεν μπορουμε να πουμε οτι αυτο ειναι που αναζητουμε!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
ο λογος που εκανα το ποστ ειναι γιατι παρατηρω κατι παραδοξο. η ποιοτητα των φωτογραφιων που βγαζω με την ψηφιακη των 5 μεγαπιξελ δεν ειναι η καλυτερη δυνατη.αντιθετα πολλες φορες οι φωτογραφιες που βγαζω απο την φωτογραφικη 2 μεγαπιξελ του κινητου μου,αποτυπωνουν καλυτερα τα χρωματα αλλα χανουν στη αναλυση!!η αληθεια ειναι πως δεν ειμαι ειδικος στην φωτογραφια αλλα οι πιο πολλες προσπαθειες για να βγαλω καλες φωτο με την ψηφιακη απετυχαν.ευχαριστω για τις απαντησεις
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|