|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Έχω ένα rio 180 και θέλω να φτιάξω υπερχείλιση να βάλλω sump. Οι ιδανικές διαστάσεις διατομής σωλήνα είναι φ32 για τα λίτρα αυτά; Η αντλία επιστροφής θα ανεβάζει ονομαστικά 2500λ/ω με 2.5μ μανομετρικο.
Σκέφτηκα κάτι τέτοιο https://www.ebay.com/itm/Aquarium-St...tvBo-6XsZ1s9uw Να βάλλω και 2η υπερχείλιση λέτε σε περίπτωση που βουλώσει η 1η να έχω τη δεύτερη εφεδρική σε λίγο μεγαλύτερο ύψος; |
|
|||
|
|||
![]()
Παναγιώτη άμα πάρεις ένα ποτηροτριπανο και δεν είναι ψημένο το τζαμί την ανοίγεις εύκολα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() Τις παραπάνω απορίες πως τις βλέπετε; |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη 2 τρύπες θα κανεις. Για να μειωθεί και ο θόρυβος. Ναι τις 32 άρες μουφες θα πάρεις και ποτηροτρυπανο δεν θυμάμαι θα δω το δικό μου και θα σου πω πόσα mm να είναι
|
||||
|
||||
![]()
Άρα 3 τρύπες. 2 για τη διπλή υπερχείλιση και 1 η επιστροφή. Σωστά;
|
|
||||
|
||||
![]()
Για επιστροφή εγώ δεν έκανα τρύπα. Τη θεωρώ περιττή. Έχω ένα μπαστούνι από https://www.truffaut.com/produit/tub...16/26723/25185 εξ φίλτρο. Έτσι σε περίπτωση που κοπεί το ρεύμα κατεβαίνει πολύ λίγοτερο νερό στο σαμπ μιας και αυτό κάθεται πιο ψηλά στη σταθμη του νερού.
Όσο για το κατέβασμα του νερού 2 τρύπες οπωσδήποτε. Θες και 2 τέτοια φ32 http://www.aquario.gr/pvc-6634.html
|
|||
|
|||
![]()
Την επιστροφή δεν χρειάζεται να την κάνεις με τρύπα.
Φ 32 είναι κομπλέ οι δικες πρέπει να είναι 25αρες!. |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραία. Πόσο κοντά μπορώ να τις κάνω μεταξύ τους;
Η σύνδεση που έβαλα στο λινκ στο 1ο ποστ κάνει; Να την παραγγείλω; Και στην ένωση στην μέσα μεριά στο ενυδρείο να βάλλω και έξτρα σιλικόνη, η με το διαφανές λαστιχάκι που έχει είναι κομπλέ; |
|
||||
|
||||
![]()
Παναγιώτη να βάλεις βανες στις υπερχειλίσεις γιατί στραγγαλίζοντάς τες θα περιορίσεις το θόρυβο στο ελάχιστο.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
||||
|
||||
![]()
Το έχω στα υπόψην. Περιμένω να μου έρθει η ποτήροκορώνα να το τρυπησω.
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι τρύπες έγιναν. Με φ35.
Να ξύσω λίγο το γύρω γύρω της τρύπας με ντουκοχαρτο νερού να το ρονταρω; Γιατί είναι λίγο αιχμηρό. |
|
||||
|
||||
![]()
καλορίζικες Πανο, ναι αν θελεις τρίψε το ελαφρά λίγο!
|
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Ευχαριστώ πολύ όλους που με τις συμβουλές τους δεν έσπασα κανα τζάμι. ![]() Είμαι πολύ κοντά στο να πέσει το πρώτο Αλατόνερο μετά από καιρό. Θα δημιουργηθεί θέμα με την εξέλιξη του ενυδρείου όπου να ναι. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βοήθεια για τρύπημα ενυδρείου | sxetikos | Εξοπλισμός Θαλασσινού νερού | 20 | 24-11-16 00:04 |
υπερχείλιση εσωτερικά ή εξωτερικά του ενυδρείου ; | GHOST_G7 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 22 | 07-10-16 23:06 |
Υπερχείλιση | ΔημήτρηςΤ | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 11-03-16 16:40 |
υπερχείλιση | harris samos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 01-12-13 21:42 |
υπερχείλιση | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 05-05-11 18:40 |