|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπέρα σε όλους,
Αυτόν τον καιρό βρίσκομαι Κρήτη και αποφάσισα να επαναδραστριοποιήσω το παλιό μας ενυδρείο. Το ενυδρείο λειτουργεί ακόμη και τώρα απλά μέσα έχει 3 γκαπυ και ενα νεον το οποιο θα δοθει! Είναι 120 λίτρων καθαρά και το υποστρωμμα είναι καφέ ψιλή χαλαζιακή άμμος ενώ μέσα αυτή τη στιγμή έχει και κάποιες πέτρες. Σκεφτόμουν το ενυδρείο να το μετασχηματίσω σε ενυδρείο με κοχυλόψαρα(που έχω κάποια εμπειρία) ή κάποιο άλλο είδος της Tanganyika όπως τα Brichardi. Θα ήθελα να ακούσω και άλλες προτάσεις όμως του τι μπορώ να βάλω στα λίτρα αυτά ανεξαρτήτου και λίμνης αν καποιος έχει κάποια καλή ιδέα! Απλά θέλω ψάρια που να χρειάζονται σκληρό νερό διότι το ενυδρείο για αρκετό νερο θα το χειρίζεται ο πατέρας μου οπότε δεν θέλω να τον μπλέξω με τύρφες και Α/Ο. Αυτά από εμένα! |
|
||||
|
||||
![]()
Γειά σου Βάγγο
Καθόλου κακή ιδέα τα κοχυλόψαρα ή τα μπριχάρντι. Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
110*43*30 |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίες διαστάσεις για Τανγκανίκα
![]() Μπορείς άνετα μ' αυτό το μήκος να συνδυάσεις ένα είδος κοχυλόψαρου με ένα είδος πετρόψαρου (πχ Julidochromis transcriptus, J.ornatus, J.dickfeldi). |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα περισσότερα που πουλάνε εδώ είναι Pseudotropheus ενώ έχω δει και φροντόζες τα οποία είναι απαγορευτικά σε αυτά τα λίτρα! Μακάρι να βρεθεί κανένας χομπίστας κοντά η που μπορεί να στείλει γτ φοβάμαι ότι και να καταλήξω σε ψάρια δεν πρόκειται να τα βρω... |
|
||||
|
||||
![]()
Τα μπριχάρντι μια χαρά κάνουν για το ενυδρείο σου αλλά μόνα τους. Απ' όσο ξέρω υπάρχουν σε μαγαζί στην Αθήνα που στέλνει εκεί.
Αν σ' αρέσουν τα multifasciatus μπορείς και να τα συνδυάσεις με τα caudopunctatus ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προτάσεις για νέο ενυδρείο | Σπύρος Μ | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 03-05-09 23:27 |
Προτάσεις για ενυδρείο 120 l | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 28-02-09 08:01 |
Προτάσεις για 60lt ενυδρείο | Shz | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 29-06-08 20:52 |
Νέο ενυδρείο:Προτάσεις | Liolios | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 20-12-05 12:39 |
Προτάσεις για καινούριο ενυδρείο | Dis | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 21-01-04 23:48 |