|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκινάω την παρουσίαση μου ( 2η απόπειρα θαλασσινού)
Και αν δεν με θέλει 2 εγώ τώρα το θέλω με χίλια...μπορεί και 2 χιλιάδες.- 120 λίτρα fish only (θα βάλουμε 3-4 κοράλια) 4 κιλά ζωντανό βράχο + 4 νεκρό 5-6 κιλά νεκρό αραγωνίτη Τρέχει 3 μήνες. Απο εξοπλισμό έχω: Εξωτερικό φίλτρο Astro 2208 (άνθρακα/αντιφώσφορο) Skimmer κρεμαστό Dolphin PS2012 2 Wave maker JVP 101 + HWM 4000 2 λάμπες Τ5 χ39 watt (λευκή μπλέ) 1 μέτρο λεντοταινία μπλέ Θερμοστάστη. Κάτοικοι 2 clown 1 bicolor 1 Yellowtail Damselfish 1 Cleaner fish 3 Blue Chromis Vriridis 1 Starfish (sand) Μετρήσεις Νο3 10mg/l (sera) NO2 0 NH4 <0.25 Αλατότητα 1028 28 βαθμούς ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλη αρχη Στέφανε και απο αυτήν την κατηγορία!
![]() Οτι χρειαστείς ειμαστε εδω με χαρά να βοηθήσουμε! Εισαι σίγουρος για f.o. ή μήπως θες να έρθεις στην δίπλα με τα reef; ![]() Χαμήλωσε λιγο την αλατοτητα αν μπορεις οπως και την θερμοκρασία! Καλη συνεχεια φιλαρακι. |
|
|||
|
|||
![]()
Νικο για διπλα με κοβω
![]() Υ.γ Θα χρειαστω την βοηθεια σας για τον εξοπλισμο...αργα βηματα και σταθερα. |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη και απο μενα. για αρχη θα συμφωνισω με τον προλαλισαντα για αλατοτιτα και θερμοκρασια!
|
|
|||
|
|||
![]()
Ήδη τα διόρθωσα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα εκανες αλλα προσπαθησε οι τροποποιησεις που κανεις γενικα στο ενυδρειο σου (σε θερμοκρασια, αλατοτιτα, στοιχεια αργοτερα αμα θα εχεις καταναλωσεις κ.α.) να μην ειναι ποτε αποτομες σιγα σιγα, σταδιακα. το θαλασσινο θελει αργες αλλαγες και μικρες διακυμανσεις.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξεκίνημα | teteka | Αρχάριοι γλυκού νερού | 38 | 08-09-11 16:44 |
Νέο Ξεκίνημα!! | markos6888 | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 01-07-11 13:49 |
Νεο Ξεκίνημα... | _tm_ | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 23-08-08 19:47 |
Νέο Ξεκίνημα !!! | gnostos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 23-09-07 23:11 |