|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Ξεκίνησα το στήσιμο απο την αρχή.
Ενυδρείο Resun θεωρητικά 140lt. Φίλτρο εσωτερικό 700lt με σφουγγάρι άνθρακα, και πρόσθεσα siporax. Ελπίζω να μην καταλήξω σε εξωτερικό! Φελιζόλ Dow για βαςη και στήσιμο κόλλημα πέτρες με σιλικόνη. Οι πέτρες ειναι ποταμισιες και μετα βρασμένες. Το ενυδρείο θα φιλοξενήσει κιχλιδές αλλά ακομη δε ξέρω ακριβώς. Σκέφτομαι libidos κίτρινες και demasoni μπλε, απο ένα χαρέμ, ανάλογα διαθεσιμότητας παντα του πετσοπ! Γενικά θέλω κινηση και χρώμα. Και ιδού το αποτέλεσμα μέχρι στιγμής. Ακούω σχόλια ![]() https://imageshack.com/i/plIZTMkSj |
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Το "ναυάγιο" τι το θέλεις εκεί; Χαλάει την εικόνα, και είναι πιθανώς επικίνδυνο μελλοντικά για τα ψάρια σου, βγάλτο καλύτερα. Τον θερμοστάτη καλύτερα να τον ανεβάσεις λίγο, να φτάνει στην στάθμη του νερού. Για τα ψάρια και τις επιλογές σου θα σε ενημερώσουν οι αφρικάνοι! Εύχομαι να το χαρείς και να το κάνεις όμορφο!
|
|||
|
|||
![]()
Ίσως να έχεις κατά νου και μία προσέγγιση στην Τανγκανίκα. Νομίζω πως τα λίτρα και το μήκος του ενυδρείου σου , είναι λίγο δεσμευτικά και ίσως απαγορευτικά για Malawi.
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα και απο μενα.
καταρχην αποψη μου ειναι οτι το καραβακι δεν ταιριαζει εκει μεσα,(αν θα το βγαλεις η οχι ειναι δικο σου θεμα ομως,εσενα μπορει να σ αρεσει) τα λιτρα σου ειναι λιγα για malawi ετσι μαλλον πας για νανοκιχλιδες τανγκανικα. εκτος αν βαλεις 1χαρεμη απο τα λαμπιδοχρωμις που ειναι πιο ηρεμα ψαρια,για demasoni μαλλον το ξεχνας,για να μην εχεις σκοτωμους. η πετρες σου ειναι πολυ λιγες για αυτο που θες να κανεις,αν μπει και η αμμος θα μεινουν η μισες αυτα προς το παρον,γνωμη μου ειναι επειδη εχεις μικρο μηκος ενυδρειου να προσανατολιστεις σε αλλα ψαρακια και οχι μαλαουι. αν θελεις κινηση και χρωμα,μπορεις να βαλεις guppies που ειναι και πολυχρωμα και ζωηρωτατα και θα τα ευχαριστηθεις. φιλικα παντα.
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς ήρθες!
Για Malawi δεν θα στο πρότεινα http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=81725 Καλύτερα να σκεφτείς για τη διπλανή λίμνη http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=117 |
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας.
Εχω διαβάσει για τις λίμνες, και έν γνώση μου πάω σε ισως μικρό ενυδρείο, μιας και δεν εχω άλλο χώρο... Εφόσον τις πάρω μικρές στην αρχή δν υπάρχει πρόβλημα, στη συνέχεια θα δω αν διώξω κάποιες! Για ψάρια ακούω προτασεις αρκεί να μπορώ να τς βρω... Τα κογχυλοψαρα δε με άρεσαν ![]() Τα guppy τα είχα σχεδόν 10 χρονια χωρις ομως να ασχολιεμαι οποτε θέλω την αλλαγή |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχάριος στρώσιμο Καινούργιου ενυδρείου | dimitris275 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 65 | 01-12-15 14:49 |
πολλές απορίες μαζεμένες για το στήσιμο το καινούργιου μου ενυδρείου.......... | johnrc | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 6 | 10-05-14 15:09 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Στρωμένο φίλτρο και στρώσιμο καινούργιου ενυδρείου | lucky13 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 26-02-09 16:50 |
Έρευνα Αγοράς για αγορά καινούργιου ενυδρείου | Kostis T. | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 22 | 17-12-04 15:50 |