|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Επί παντός επιστητού Εδώ μπορείτε να συζητήσετε τα πάντα εκτός ενυδρειακών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω αν πέτυχα τον τίτλο, αλλά αυτό που θέλω να πώ είναι ότι το διάβασμα όλων αυτών που γράφονται εδώ μέσα σε κάνουν καλυτερο αρκεί να θές και εσύ να γίνεις.
Λοιπον σας δείχνω πώς ξεκίνησα πρίν 6 χρόνια και πως ξεκινάω πάλι μετά από τόσο καιρό. Σας ευχαριστώ όλους. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μετά από 6 χρόνια
|
||||
|
||||
![]()
Επίσης σας προσκαλούν και εσάς σε μια αντιπαράθεση του πριν και του μετά για τα δικά σας ενυδρεία.
|
||||
|
||||
![]()
ναι ναι θα συμφωνήσω με τα παραπάνω κι αν βρω φωτογραφιες γλυκού-αλμυρού εννοειται τις παραθέτω
------------------------- Παράθεση:
γλυκού(πριν) ![]() ![]() γλυκου(μετα) ![]() αλμυρου(πριν) ![]() αλμυρου(τωρα) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Giwrgos P. : 10-10-16 στις 12:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίος. πολύ καλή εξέλιξη. Βέβαια δεν είμαι ειδικός αλλά η διαφορά είναι εμφανης.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
60 λιτρα ψαρόσουπα πριν την εγγραφή στο GAB
1 roseline barb , 2 ξιφοφόροι , 2 melanotaenia praecox , 1 σκαλάρι , 2 Χρυσόψαρα ![]() 60 λίτρα κοινωνικό μετά 4-5 μήνες εγγραφής στο GAB 4 melanotaenia praecox , 3 ξιφοφόροι ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καλιο αργα παρα ποτε ομως ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οσα πιο πολλα μαθαινω τοσο μικραινει το ενυδρειο
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μαθαινω άλλα μαλλον, γιατι εμενα μεγαλωνει.
![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όταν ξεκίνησα πέρσι (με πλαστικά φυτά κλασικά)
Και πριν λίγο καιρό που βγήκε από την πρίζα και ξεκίνησα το θαλασσινό σιγά σιγά 😁 Κάθε μέρα μαθαίνω από τα πιο έμπειρα παιδιά εδώ μέσα που μεταδίδουν τις γνώσεις τους και τους ευχαριστώ για αυτο 😀 ![]() ![]() Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
![]()
Το GAB σημαίνει πόνος,
ξεκινάς κακήν κακώς με ένα κύβο 55 λίτρων, μετά φτιάχνεις ένα άλλο 130 λίτρων, μετά ένα 30αρι κύβο για γαρίδες, μετά ένα ξύλινο 300αρι, και μετά δεν έχεις χώρο στο σπίτι και πας σε σπίτια φίλων και στήνεις ενυδρεία, πόνος σας λέω, πίκρα , πώρωση ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ όταν βρέθηκα με ψάρια από το πουθενά, χωρίς να έχω σκεφτεί ποτέ ότι θέλω ενυδρείο μπήκα και διάβασα εδώ διάφορα και έδωσα ο,τι μπορούσα σε αυτά. Το gab όμως ξεκίνησε ουσιαστικά πιο μετά για μένα. Όταν είδα ότι αυτό μου αρέσει έκανα εγγραφή, άρχισα να ψάχνω, να ρωτάω και να θέλω περισσότερα.
Για μένα κυρίως είναι 2 πράγματα το φόρουμ μας. Το ένα είναι ότι ο ένας βοηθάει τον άλλον για να πάει στον σωστό ενυδρειακο δρόμο και το άλλο είναι η διάθεση για εξερεύνηση και ανακάλυψη. Αυτό το δεύτερο είναι που έχει περισσότερο ενδιαφέρον. Προσπαθούμε με κατασκευές και πειράματα να βελτιώσουμε και να κατανοήσουμε πράγματα που πολλές φορές δεν τα βρίσκουμε έτοιμα κάπου γραμμένα.
|
|||
|
|||
![]()
Για εμένα, αν κι ακόμη έχει πολύ δρόμο το πρώτο ενυδρείο, ο GAΒ σημαίνει γνώσεις και αλληλεγγύη.
|
|
||||
|
||||
![]()
μηπως πρεπει να μεταφερθει σε αλλη κατηγορια το θεμα?
για μενα παιδια το GAB σημαινει Greek Aquarist Boards ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
πολλαπλών επιλογών: Εσάς ποια strain σας αρέσουν? | Γιώργος Κ | Δίσκοι | 24 | 12-10-13 08:07 |
Τί μπορεί να σημαίνει αυτό? | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 07-02-09 15:15 |
Πόσοι απο εσάς έχουν ΑΣΤΑΚΟΥΣ ή αλλα καρκινοειδή στα ενυδρεία σας? | AQUA PURA | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 28-03-07 16:08 |
Τι σημαίνει ΡΜ (ΠΜ)? | malawi | Greek Aquarist's Boards | 9 | 18-07-06 12:53 |