|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ξεκινησα κατι διαφορετικο αυτη τη φορα. τρεχει 2 μηνες και κατι ψιλα.
οι κατοικοι γερτουδια και γαριδες red cherry απο το προηγουμενο στησιμο. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπαμπη δινεις ρεστα παλι!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Μπιμπελό!
Κόσμημα! Μπραβο αδερφέ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αχτυπητο
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πανέμορφο
Μπράβο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος...
Εχεις μια ωραια βαση, τωρα θα αρχισεις να κανεις καποιες ψιλοδιορθωσεις.. |
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω πολυ ολους.!
Πρασινε το προηγουμενο δεν το προλαβες.. ελπιζω να αρχισουμε τωρα που ανοιγει και ο καιρος τα τουρ απο σπιτι σε σπιτι για τσιπουρα. ![]() Νικο διορθωσεις κτλ εχω μπολικες στο μυαλο μου, σιγα σιγα. εννοειτε προτασεις διορθωσεις ευπροσδεκτες. για αυτο ανοιγουμε και τα θεματα. ------------------------- απο τις εκατονταδες φωτο που εβγαλα για να πετυχω τα γερτουδια, εκλεισε το κινητο απο μπαταρια.. αυτη ηταν η τελευταια! ![]()
ADA 45P Iwagumi ADA 45P Winden Caves Return of the living roots. Ζωοτεχνία 2013 / Zootechnia 2013 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη bloskas : 02-04-15 στις 16:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ! Δέχομαι και παρατηρήσεις, σχόλια για ιδέες κτλ! αλγες υπάρχουν πάντα αλλά τις περιοριζουμε στο ελάχιστο
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Γεια σου ρε τσαλα.! Φχαριστω!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ καλο!
|
||||
|
||||
![]()
Μαλλον ειμαι ο μονος τυχερος απο εδω που το εχω δει απο κοντα! Μερακλης ο Μπαμπης!
|
||||
|
||||
![]()
Θελει λιγη ομαδοποιηση στα φυτα, αν μπορεις τα κοκκινα φυτα οχι στην μεση του ενυδρειου.
Καποιες προσθηκες στην μεση πισω στο κενο με ξυλα και μος οπως εχεις κανει και δεξια. (ισως και ενα θαμνωδες φυτακι θα πηγαινε εκει. Και αν μπορεσεις μπροστα , στην μεση να εβαζες καποιο χαμηλο γκαζονακι , διαφορετικου πρασινου χρωματος απο τα φυτα που ειδη εχεις . Θα σε βοηθησει καλυτερα αν ακολουθησεις, ποιο ειδος στησιματος θελεις να κάνεις.. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=48189 Για πες λιγο τι φωτισμο,Co2 και λιπανση ακολουθεις? |
|
||||
|
||||
![]()
Νικο τα μανισια τα φωτα του ριο δηλαδη 2χ28 τ5.
co2 2κιλη μπουκαλα - διαχυση με εσωτερικο φιλτρακι . για τη διαχυση μεχρι στιγμης ευχαριστημενος αλλα θα προτιμουσα να μην υπηρχε το φιλτρακι να μην φαινονταν. και λιπασματα σκονες σε estimative index, διαλυμενες οχι απ'ευθειας . |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιο! Με κανα δυο goby θα συμπληρωθει και η ψαροσυνθεση.
|
||||
|
||||
![]()
Απίθανο... Πολύ δυνατό
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Tα σπαει Μπαμπη!
![]() τι ψαρια εχεις τωρα μεσα? και τι συνεβει το καλοκαιρι? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
25 αρλεκινους εχω μεσα.!
το καλοκαιρι μη εχοντας μυαλο και χρονο παραμελησα ρουτινες αλλαγης και λιπανσης με αποτελεσμα να βγαλω bba. Για να ξεφορτωθω την bba στα γρηγορα εκανα υπερβολικη χρηση οξυζενε. με προσεχτικη χρηση κανει καλη δουλεια αλλα η υπερδοσολογια ειχε ως αποτελεσμα να χασω καποια στιγμη ολο τον πληθυσμο απο τις γαριδες μου και πολλα φυτα να λιωσουν. τα πολλα αποτομα οργανικα μετα ευνοησαν ξανα την bba. απελπιστικα και μονο που τα ξανασκεφτηκα.. |
|
||||
|
||||
![]()
Respect αλλη μια φορα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Μεσημεριανό καφεδάκι και χαλάρωση
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραιο.
Το ενιαιο κοπαδακι απο ιδια ψαρια ειναι αλλο πραγμα στο ματι. (διορθωσε το λινκ του βιντεο)
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ Όμορφα! Να τα χαίρεσαι και τα 2!
Ωραίο κοπάδιασμα... εμένα έχουν σταματήσει από καιρό να κάνουν.. (αν και πιο κοντό το ενυδρείο μου και κάπως πιγμένο από τα φυτά και τη λευκοκεφάλα δεν τους μένει πολύς χώρος για κολύμπι)
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω! Στρατηγε δεν ειναι παντα ετσι. ωρες ωρες τα πιανει η μουρλα ομως και ειναι για χαζεμα πραγματικα.!
|
|
||||
|
||||
![]() θα το απολαμβανεις πραγματικα το χαζεμα, το πιστευω ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν ειμαστε εκδρομη Ελληνες και στο ξενοδοχειο εχει τζαμπα πρωινο.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ω ρε κατι μασες!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Σαν τραπεζαρία σε στρατό μου θυμίζει , και ο μάγειρας να έχει τα κέφια του και είχε μακαρόνια με κιμά
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραίο ατμοσφαιρικό,κατέβασε το viva video στο κινητό να παίξεις λιγο με τα βίντεο,ξέρεις να αλλαζεις γωνίες λήψεις κοντινα πλανα κλπ.
|
||||
|
||||
![]()
Μπάμπη καλοπαιρνάνε βλέπω! Είναι και κόκκινες κόκκινες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ωραιος ο κηπος σου!
![]() Καλες και οι κατσαριδες! ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 liter old tree roots scape | Γαβριλος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 20-01-15 09:02 |
Bobbit Worm and frog fish night hunting Sulavesi | sarpijk | Παραλία - Beach Bar | 3 | 02-07-14 15:51 |
The Wild Roots | kingrim | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 52 | 14-12-10 11:57 |