|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδακια...
οπως λεει και ο τιτλος σκεφτομαι για να φτιαξω νεκρο βραχο. λογο οτι στο μυαλο μου εχω ενα δυσκολο set up και δεν θα βρω τον βραχο που χρειαζομαι για να φτιαξω το σχημα... σκεφτομαι να φτιαξω εγω βραχο στο σχημα που τον θελω... η ερωτηση ειναι η εξης... καποια στιγμη ειχα βρει και ειχα παρει σπασμενο κοραλι ( εχω 5-6 κιλα ) δεν εχει γωνιες , δεν εχει μυτερες επιφανειες για να ειναι επικινδυνο για τα ψαρια. ειναι ιδανικο το κοραλι για να φτιαξω νεκρο βραχο, και μελλοντικα να πιασει ζωη...??
|
||||
|
||||
![]()
Δεν νομιζω οτι πλεον ειναι δυσκολο να φτιαξεις οτιδηποτε θες. Παρε νεκρα κοματια βραχου και κολλησε τα μεταξυ τους με ταχυπηκτο τσιμεντο , τιπ τα κομματια να τα μουλιασεις , και για το μιγμα του τσιμεντου το νερο που θα βαλεις προσθεσε πολυ λιγο ασβεστη , ακομα μολις στεγνωσει αστο μια εβδομαδα σε νερο να ψιλοστρωσει το ph . Μην μπλεξεις με φτιαχτο βραχο γιατι μια η αλλη θα σου παει και το αποτελεσμα ισως δεν δουλευει , για ωραια κομματια βραχου δες και εδω
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μπω στην διαδικασια να παραγγειλω βραχο??? πιο ακριβα δεν υα μου βγει??? το σπασμενο κοραλι το εχω 5-6 κιλα και δεν εχω κατι να το κανω... με λιγο τσιμεντο, νερο, αλλατι, ειμαι οκ. κανει το νεκρο κοραλι...?? ασβεστη γιατι να βαλω??
|
||||
|
||||
![]()
μην μπλεξεις σε χαζοκαταστασεις φιλε θα τις πληρωσεις μετα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι λες οτι θα μπλεξω....?? καταλαβες τι ρολο θα παιξει στο ενυδρειο...?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα τα κομματια που λες τα βλεπω εγω και διαλεγω?? η στελνει οτι θελει...??
|
||||
|
||||
![]()
Νομιζω τα διαλεγει αυτος , αλλα λογικα μπορεις να του πεις πχ θελω πεντε στρογγυλα κομματια πιο σφαιρικα , 4 πιο μακροστενα , 2-3 κλαδια κ.ο.κ. το τσιμεντακι απο λιγο σε καιρια σημεια σαν πονταρισιες φαντασου για να φτιαξεις το θεμα σου οπως ακριβως το θες ...
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προσθηκη νεκρου βραχου | nikolaosbouk | Θαλάσσια Βιολογία | 20 | 17-02-13 20:19 |
νεκρος βραχος!!! | thanasis76 | Θαλάσσια Βιολογία | 6 | 08-01-11 08:40 |