|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα-καλημερα παιδια, ειμαι πρωταρης στο φορουμ σας.
εχω ενα προβλημα. ![]() εχω ενα 60αρη ενυδρειο με 3 χρυσοψαρα με τις μεγαλες ουρες (δεν θυμαμαι πως τα λενε) τα δυο ειναι μια χαρα αλλα το τριτο το κουφετάκι (ειναι σα κουφετο ασπρο κατασπρο) εχει απο χθες κατσει κατω στο πατο και δεν κουνιεται δεν πολυ αναπνεει και σημερα οι ουρες του εχουν μαραθει σχετικα οταν καθεται.. οταν κολυμπαει ειναι καταβεβλημενο αλλα δεν εχει κανενα σημαδι πουθενα στο σωμα του... τι γινεται? δεν εχω μετρητες για αμμωνια κτλ θα παω να παρω μεθαυριο. αλλαξα το νερο πριν απο 3 ωρες εβαλα φρεσκο νερακι (40%) απο την βρυση εριξα και το φαρμακο που μου ειχαν δωσει να ρειχνω με τις αλλαγες του νερου και λιγο αλατι. το νερο που εβαλα δεν ηταν στην ιδια θερμοκρασια αλλα δεν εχω αυτην την δυνατοτητα. η θερμοκρασια ειναι 21 περιπου απ οτι βλεπω με το αυτοκολλητο που εχω για θερμομετρο τι να κανω? τι μπορει να εχει?? καθεται εκει για αρκετο διαστημα ενω ηταν απο τα πιο δραστηρια ψαρακια... τι κανουμε?? ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας...!! |
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην καλησπερα!εχω την εντυπωση οτι το φαρμακο που σου εδωσε ο πετσοπας ειναι βακτηρια για το φιλτρο σου το οποιο μαλλον ειναι αστρωτο.Αν ισχυει κατι τετοιο εχεις αμμωνια και πιθανον να στειλεις τα ψαρια σου.Περα απο αυτο αν και δεν εχω χρυσοψαρα νομιζω οτι τα λιτρα σου ειναι πολυ λιγα για αυτα τα ψαρια
------------------------- δωσε πληροφοριες για το ενυδρειο σου.ποσο καιρο τρεχει τι φιλτρο εχεις πως εστρωσες το φιλτρο σου
CMAS-ΕΟΥΔΑΤΚ Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη savvas27 : 27-02-13 στις 01:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
Δημητρη και εγω υποθετικα μιλησα γιατι ο φιλος δεν δινει συγκεκριμενες πληροφοριες.Ισως και να ειναι στρωμενο το φιλτρο του σωστα...δεν ξερω
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
3 χρυσοψαρα στα 60 λιτρα και το ενα καθεται κατω με μαραμενη ουρα δεν ειναι και πολυ ομορφη εικονα.Σε λιγο θα καθονται και τα τρια μαζι. Τα δινεις,τα σωζεις και ξεκινας σωστα απο την αρχη.
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αφηνε το νερο σε καθαρο δοχειο (με το αντιχλωριο) μεχρι να παρει τη θερμοκρασια του χωρου πριν κανεις αλλαγη και βαζετο μεσα στο ενυδρειο πολυ αργα.
|
||||
|
||||
![]()
λοιπον παιδια μολις ηρθα σπιτι το κουφετακι εχει πλαγιασει.... διαβασα κατι περι νηκτικης κυστης κανω τωρα λιγο αρακα 2 μπιλακια και του δινω... το εχω βαλει σε καραντηνα..... σε σκιερο μερος (δεν εχω φιλτρο 2ο την τυχη μου και δεν μπορω να φιλτραρω το νερο....) τι κανουμε?
μολις το εβαλα μονο του ηρθε σχεδον στα ισα του αλλα νομιζω το κανει αυτο απο στρες.... ------------------------- Παράθεση:
εγω εκανα καθε 20 μερες ------------------------- εχει φαει λιγο ισως ενα μπιζελι αρακα, παραπανω οχι.... το καημενο θα σκασω...εκανα λαθη αρκετα αλλα παλι καλα που δεν ακολουθησα τις οδηγιες του πετ σοπ τωρα δε θα χα ψαρακια..... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-02-13 στις 00:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχώς χωρίς φίλτρο, θα είναι ακόμα χειρότερα...
αυτό τώρα χρειάζεται θεραπεία και από πρώτες βοήθειες δεν μπορώ να σου πω κάτι. ελπίζω να ξέρει κάποιος άλλος. εύχομαι να πάνε όλα καλά |
|
||||
|
||||
![]()
αλλη ερωτηση αυριο θα παω να παρω νεα τεστ να κανω στο ενυδρειο για να ημαστε σιγουροι τι παιζει με το νερο του ενυδρειου.... αν θα χρειαστει νεο φιλτρο (γιατι το φιλτρο μου ισως να μην δουλευει καλα τι διαδικασια πρεπει να ακολουθησω)
το ψαρακι τωρα το εχω σε μεγαλη λεκανη αλλα δεν εχω φιλτρο (δεν υπαρχει αλλο φιλτρο) τι κανουμε γιαυτο?? (σορρυ που γραφω ατελειωτα αλλα δε θελω να το χασω το ψαρακι) ------------------------- αν αλλαζω το νερο καθε λιγο ? θα κανω κατι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη boutas ski : 28-02-13 στις 00:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αν αλλάζεις συνέχεια το νερό, του δημιουργείς στρες από τις συνεχείς αλλαγές των παραμέτρων του νερού. αν χρειαστεί να κάνεις κάτι τέτοιο, θα του αλλάζεις μικρές ποσότητες σε τακτά διαστήματα.
μήπως έχεις αυτό που βγάζει μπουρμπουλίθρες? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εχω αεραντλια αλλα ειναι κολλημενη με συλικονη στο πατωμα και δε βγαινει το λαστιχο της.... εκτως απο ενα τρομερα μιρκο κομματη της... λες να το βγαλω απο το ενυδρειο και να το βαλω εκει αλλα δε το βλεπω να γινεται... |
|
|||
|
|||
![]()
Μου φαινεται πρεπει να ανοιξει ενα νοσοκομειο-θεραπευτηριο ψαριων
Προσοχη κατοχυρωνω την σκεψη σαν πατεντα Οποιος δεν μου πληρωσει πνυματικα δικαιωματα κ την χρησιμοποιησει αλλοιμονο του χαχα |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- πως πάει το κουφετάκι? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 28-02-13 στις 17:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maria p : 28-02-13 στις 22:59 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
δυστυχως αντεξε μεχρι τις 12 το μεσημερι σημερα....
στο πετ σοπ που πηγα νερακι μου ειπε οτι δεν εχει κανενα θεμα ειναι μια χαρα ολα.... |
|
||||
|
||||
![]()
κρίμα.... λυπάμαι πολύ, ήταν το αγαπημένο σου όπως κατάλαβα, ωστόσο πρόσεξε τα άλλα δύο τώρα όσο μπορεί.
συγγνώμη που δεν μπόρεσα να βοηθήσω πιο αποτελεσματικά |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() τις μετρησεις οτι θυμαμαι (γιατι μετα τον μεσημεριανο υπνο ο εγκεφαλος μου κανει reset ![]() ερωτηση....!!! τι φυτο μπορω να βαλω και με ποιους τροπους τα βαζω... (δε μπορεσα να βρω τοπικ για χρυσοψαρα και φυτα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορεις να μας πεις τι μετρησεις εκανε και τι τιμες βρηκε?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ρωγμή στον πάτο!!! | Efh | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 15 | 29-08-12 03:07 |
Αρσενικό Μolly στον πάτο | endymion | Ζωοτόκα | 15 | 23-06-10 12:16 |
Απορία για φελιζόλ στον πάτο! | StelMex | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-02-10 17:30 |