|
|
|||
|
|||
![]()
Όπως λέει και ο τίτλος θέλω τη γνώμη σας για το φίλτρο Eheim 2213 σκέφτομαι να πάρω ένα αλλά θέλω να μάθω τα υπέρ και τα κατά για το συγκεκριμένο και γενικά για εσωτερικά εξωτερικά φίλτρα. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εχω το 2211 και δεν λέει πολλα....θα σου πρότεινα το 2032 απο εμπειρία μου πάνω στο 2034....
|
|
||||
|
||||
![]()
η δικη μου γνωμη μετα απο πλημηρα εξαιτιας του μακρυα αλλα ειπαμε η δικη μου γνωμη βεβαια παρωμοια εμπειρια εχουν και αλλοι.
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παλι που το εχω...με χιλια.....ειναι πολυ καλο....και δεν ακους τιποτα....3 μηνες τωρα...δεν υπαρχει....και το δωματιο μου ειναι και μικρο....και φυσικα ειναι eheim...απο θεμα ποιοτητας...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ναι σωστα....αλλα...αν σου βγαλει προβλημα μετα απο 1 χρονο.... τι σημαινει....οτι ειναι κακο?δεν νομιζω οτι παει ετσι.....για τα λευτα του σου κανει αποσβεση σε πολυ πιο λιγο απο τον χρονο....αρα.....?και ναι ειναι λογικο αν αγωρασεις ενα που εχει 300 ε....και παθει κατι μεσα στο χρονο...φυσικα δεν ειναι καλο....αλλα και παλι ειναι σχετικο...ειναι μηχανημα....δεν μπορεις να ξερεις τιποτα....
|
|
|||
|
|||
![]()
Δύο στα Δύο κατά δηλαδή. Θα περιμένω και κανένα υπέρ έτσι για την αντικειμενικότητα του πράγματος.
|
|
||||
|
||||
![]()
αν σε καλυπτει στα λιτρα σου παρτο
ειναι απο τα καλυτερα φιλτρα που υπαρχουν τα Eheim
|
|||
|
|||
![]()
φιλε συγνωμη...αλλα ετσι πιστευω οτι δεν θα βγαλεις ακρη....για τον καθενα ειναι διαφορετικα....μηχανημα ειναι...μπορει να δουλευει φανταστικα....αλλα μπορει και να χαλασει....παντως εμενα ειναι το πρωτο μου εξωτερικο και ειναι πολυ ευκολο....απλο....δεν ηξερα τιποτα οταν το αγωρασα....ουτε ημουν γραμμενος εδω....και ηταν πολυ ευκολο...
|
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Περιμένω και γνώμες άλλων παιδιών γιατί τα πρώτα 2 αρνητικά μυνήματα με κάναν να το ξανασκεφτώ πριν το πάρω
|
|
|||
|
|||
![]()
Τα λίτρα μου είναι 80lt αλλά είδα και κάποια reviews που λέγανε οτι αυτά που λέει η Eheim για 250lt είναι λίγο αμφισβητήσιμα.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
eheim 2213 | agge | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 18-12-09 20:12 |
eheim 2213 | joe | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 16-03-09 15:51 |
EHEIM PRO, τι είναι αυτό στο πλάϊ του φίλτρου και ποια η γνώμη σας για τα Pro3 & elec | Guppy | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 21-09-08 00:30 |
eheim 2213 | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 19-07-08 12:59 |
Eheim 2213 | ramsys | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 26 | 27-06-07 17:00 |