|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημερα! Όπως θα δειτε στην εικονα παρακατω διχνει οτι σαν βιολογικο υλικο πρεπει να βαλω στο εσωτερικο μου φιλτρο βιόσφαιρες!...! Το θεμα ειναι ομωςςς...οτι δεν εχω βιοσφαιρες! Εχω (μπολι) μακαρονια, "ενεργο ανθρακα" και κατι αλλα που μιαζουν με μικρες ηφαιτιακες πετρουλες (κοκκινες)! Ποιο απ'ολα (ή ολα??) να βαλω αντι για βιοσφαιρες! Κανουν ολα καλοο??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
την εικονα δεν τη βλεπουμε, αλλα τι να τις κανεις τις βιοσφαιρες αν εχεις σιποραξ?
Βρε συ, πετα το manual και στησε το φιλτρο σου κανονικα σαν ανθρωπος ![]() Ανθρακα μη βαλεις εκτος κι αν ειναι νεοστημενο ενυδρειο οποτε τον βαζεις για δυο τρεις μερες μονο του και μετα βαζεις τα υλικα
|
|||
|
|||
![]()
οκ...ευχαριστω! Το ενυδρειο θα γεμισει αυριο, αρααα....θα βαλω τον ανθρακα για 2-3 μερες και επειτα τα υπολοιπα (δηλαδη θα τα βαλω και τα δυο τα αλλα που προανεφερα??)!
|
|
||||
|
||||
![]()
Από την στιγμή που θα μπει σε ενυδρείο που τρέχει ήδη δεν βλέπω τον λόγο να βάλεις τον άνθρακα , κρατατον για κάποια στιγμή που θα χρειαστεί πραγματικά
|
|||
|
|||
![]()
Το ενυδρειο δεν τρεχει ηδη! Αυριο θα γεμιει με νερο πρωτη φορα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Προσωπικά θα έκανα το εξής :
Καθαρίζεις ενυδρείο Το γεμίζεις Βάζεις 1-2 μπουκαλάκια ξίδι ανάλογα τα λίτρα και το αφήνεις να τρέξει 1-2 μέρες το αδειάζεις το ξαναγεμίζεις βάζεις τον άνθρακα και την επομενη μέρα βάζεις και το μπόλι
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Βιολογικό υλικό | kospets | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 04-02-12 19:28 |
Βιολογικά Υλικά. | kesanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 02-03-11 21:15 |
Βιολογικό υλικό | george1995 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-10 15:46 |
Ιδέες για βιολογικό υλικό! | gregoryn | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 30-12-08 23:32 |
Βιολογικό υλικό | panagiotis265 | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 12-05-08 17:49 |