|
|
|||
|
|||
![]()
Τελικά αυτά τα υγρά τεστ, ΠΩΣ τα μετράμε? Τοποθετούμε το δείγμα δίπλα στο άσπρο φόντο με τις τιμές? Μήπως το ακουμπάμε πάνω στο άσπρο φόντο? Διότι το αποτέλεσμα είναι τελείως διαφορετικό.....
Στις οδηγίες αυτό δεν αποσαφηνίζεται, απλά λέει να το τοποθετείς δίπλα στις χρωματικές ενδείξεις και βλέπεις το χρώμα του δείγματος..... Βρήκα στο διαδίκτυο αυτό και φαίνεται πως δεν το ακουμπάει... http://www.youtube.com/watch?v=ZXuDc...ature=youtu.be Τι λέτε??? Γιατί το νερό της βρύσης (Λαύριο) το μετράει 7.4-7.6...... ¶λλες τιμές pH σε κοντινή περιοχή? Ευχαριστώ.... |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
@Stratigos24....σε ευχαριστώ πολύ και εγώ κάπως έτσι τα μετρούσα μέχρι τώρα....
@Vangelis21....άρα τα ακουμπάς και δεν τα έχεις σε διάταξη όπως του Stratigos24..... Χμμμ.....το λέω γιατί οι τιμές ακουμπώντας και όχι ακουμπώντας είναι αρκετά διαφορετικές.....Μην σας πω εάν τα κοιτάς από επάνω.....Αλλού ντ' αλλού.... ¶ρα 1-1 στις ψήφους...κάποιος άλλος???? |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγω το ιδιο προβλημα εχω..και οντως το ιδιο εχω παρατηρησει..ειδικα με το ph.Το πλαγιαζα στο λευκο σημειο αλλα αμα το σηκωνα αλλα ντ αλλα..δεν γινεται το 7.4 να το μετρας και 8...
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καταρχην καλο ειναι να χρησιμοποιουμε τα σωστα μπουκαλακια μονο. Κατα δευτερον πανω κατω το ιδιο ειναι. Αν εισαι σε πολυ φως Ηλιου δε θα βλεπεις μεγαλες διαφορες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Gh sto λαύριο πόσο έχετε περίπου?
|
||||
|
||||
![]()
αν και ειναι παλιο το θεμα,μιας και ξεθαφτηκε,απτο καναλι της api
![]() |
|
|||
|
|||
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μέτρηση αλατότητας | Kotsos | Λοιπός εξοπλισμός | 19 | 08-07-12 16:42 |
Μέτρηση CO2 και τύρφη | magman | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 7 | 19-12-10 21:30 |
Μέτρηση νερού | kilo_me | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 13-03-10 12:17 |
Σύγκριση μετρήσεων pH υγρού τεστ και τεστ με στικ | velocity | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 07-11-09 17:01 |
Μέτρηση GH | geokary | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-04-07 15:39 |