|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια!!! η αληθεια ειναι πως δεν περιμενα οτι θα γραψω σε αυτα τα θεματα αλλα να που ηρθα...
ειμαι σε σκεψη για να φτιαξω ενα μικρο ενυδρειο που κερδισα με ευκολα φυτακια. σκεφτομαι να εβαζα ενα ομορφο και ισως πιο σπανιο μονομαχο και αν μπορουσα και λιγες γαριδουλες... μπορειτε να μου πειτε τι να προσεξω σε ενα μονομαχοενυδρειο?? απο που μπορω να κανω καλη αγορα μονομαχου?? οι γαριδες θα εχουν προβλημα?? ευχαριστω!!!! το ενυδρειο που κερδισα ειναι το fluval edge 25 litr.
|
||||
|
||||
![]()
οσον αφορα την σχεση του με τις γαριδες:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56818 τωρα για μονομαχο,ενα φιλτρακι κανει δουλεια! λιιγο της σκληροτητες να προσεξεις και ολα θα πανε καλα! βαλε μπολι!μην το στρωσεις με "ετοιμα" βακτηρια! επισης java moss,anubias, και κανενα ξυλο θα ηταν οτι πρεπει! ας πουνε και πιο εμπειροι που ξερουν,ειδικα για τον τροπο που μαλακωνουμε το νερο με τα "φυλλα" (δεν ξερω ακριβως και τι ειναι),καθως με ενδιαφερει να το κανω κι εγω! ![]() για την ωρα προσθετω μια ποσοτητα απιονισμενου νερου,αλλα υπαρχει και ο παραπανω ορθοτερος τροπος! καλη συνεχεια!! ουπς!τωρα ειδα οτι εισαι senior!
|
||||
|
||||
![]()
δεν νομιζω να κανουν και την καλυτερη παρεα με τις γαριδες
![]() βαλε καμια ανουμπια(φυτο) και βρες ενα μονομαχο που να σου αρεσει παρα πολυ και ας μην ειναι και σπανιος!!! ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΟ ΨΑΡΙ! (και αρκετα ευκολο πιστευω) |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Απο aquabid αν ψαξεις (και μπορουν να στειλουν Ελλαδα) νομιζω θα βρεις αστερακια!!
![]() ![]() Αλλιως παρε τηλ τον Μανθο και πεστου οτι θελεις ενα super μονομαχο ...
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας ευχαριστω για τις απαντησεις σας!!! φυσικα περι νερου , στρωσιματα και οτι εχει να κανει με ενυδρεια δεν υπαρχει θεμα, χρονια στα ενυδρεια
![]() ![]() απλα ηθελα να ξερω τυχον ιδιαιτεροτητες του μονομαχου.... και οπως λετε θα κοιταξω να ειναι καποιος που να μου αρεσει...
|
||||
|
||||
![]()
του αρεσει να κρυβετε λιγα λεπτα την μερα οποτε θα ηταν καλο να βαλεις καμια μικρη κρυψωνα μεσα και κανενα ζωντανο φυτο!επισης θελει θερμοστατη! αν πεσουν οι βαθμοι κατω απο 20 δεν θα του αρεσει καθολου!εγω του εχω βαλει θερμοστατη στους 28-29 και δειχνει να το απολαμβανει! ειναι ευκολο ψαρακι!
επισης χρειαζετε το ενυδρειο να εχει καπακι γιατι μπορει να πηδηξει εξω! και να εχει χωρο να αναπνευσει ατμοσφαιρικο αερα γιατι δεν αναπνεει μεσα στο νερο λογο του λαβιρινθου!στο νερακι μονο αντιχλωριο βαζω εγω και ειναι ολα οκ! αυτα! ΚΑΛΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ! ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μονομαχοενυδρειο | Gladiator | Bettas | 18 | 04-08-11 17:30 |
νεο μονομαχοενυδρειο | asrael | Bettas | 9 | 03-04-10 13:14 |
μονομαχοενυδρειο! | filimonas2 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 29 | 05-08-09 22:47 |
Το μονομαχοενυδρειο μου! | kazas | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ασίας | 16 | 21-07-08 20:35 |
το μονομαχοενυδρειο μου..... | aristomenis | Bettas | 5 | 06-11-07 16:23 |