|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα. Εβγαλα μερικες φωτογραφιες απο την υδροφυλλα μου που εχει κατι σαν κλωστες να μου πειτε τι ειναι, αν ειναι αλγη κλπ, καθως και απο την κλαδοφορα αλγη να την δειτε και να μου πειτε αν εχει πανω τριχωηδη αλγη.
Ακομα περα απο κατι κλωστες στις υδροφυλλα εχουν βγει και πανω στο φυτο κατι σαν κλωναρια, αλλα πιο λεπτα απο τα κανονικα. Αν μπορειτε να μου πειτε και τι ειναι αυτα?? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Νηματοειδής άλγη (Thread algae αν δεν κανω λαθοσ
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα κλωνάρια είναι ρίζες.Τα άλλα που λες δεν μπορω νατα καταλάβω δεν βοηθάνε οι φώτο καθότι γεράματα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καποιος για την κλαδοφορα? Εχει πανω αλγη? |
|
||||
|
||||
![]()
Ρίζες είπαμε έιναι,το έχουν το συνηθειο αυτο πολλά stem plants.
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εμενα για ριζουλες μου φαινονται..Στη πρωτη φωτο με τη μπαλα-αλγη, μαλλον ειναι φυσιολογικο. Σε καποια φαση θα κοπει/διαλυθει σε κομματια, για να ξαναδημιουργηθει σε αλλα παρομοια κομματια..Αλλα ας απαντησει καποιος πιο εμπειρος που κοβει το ματι του!
|
||||
|
||||
![]()
Βλέπω να έχει κάτι το μπαλάκι σου αλλα τι ακριβώς δεν βοηθά η φώτο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω που κοιταω την μπαλα τωρα, βλεπω μικρες κατσαρες τριχουλες χιλιοστων επανω, μικρες μικρες. Μηπως μου κανει τιποτα και γεμισω τριχωηδη αλγη?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αλγη και co2 | casperon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 13-11-07 10:40 |
αλγη | jimfytakis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 17-05-07 22:54 |
αλγη?? | flipper | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 40 | 02-05-07 17:45 |
Aλγη | Θανάσης | Φύκη -€“ ¶λγες | 8 | 20-10-06 20:28 |
Αλγη | epistimon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 19-04-06 20:39 |