|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:90x15x15 μxπxυ Όγκος:20 λιτρα Κατηγορία:γαριδάδικο Φυτά:java και pelia moss Ψάρια / ¶λλα είδη:1 ζευγάρι cherry barb και γαριδες red cherry Διακοσμητικά υλικά:ξυλα (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μαυρο χαρτονι Φωτισμός:16W Διάρκεια φωτισμού:12 ωρες Φιλτράρισμα:φιλτρο βυθού με κυκλοφορητή 350 λ/ω Παράμετροι: pH:7,4 Γενική σκληρότητα (GH):10 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):7 Θερμοκρασία:24
|
||||
|
||||
![]()
....
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!μπραβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα που αλλου θα βαλουμε πια;;;!!!ωραιο φαινεται παντως κ ομορφη minimal διακοσμηση!
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο..
ειναι diy η ετοιμο ? |
|
|||
|
|||
![]()
Πάρα πολύ καλό και δεν θα μπορεί η γυναίκα μου να γκρινιάξει ότι δεν χωράει άλλο, χεχε, άσε που μπαίνουν και 2-3 σε ύψος, το ένα πάνω στ' άλλο.
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
nice...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαχαχα!!!την ιδια σκεψη ειχαμε Κωστα!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
ΥΓ.: Πάντως, κουκλίστικο το ενυδρείο σου φίλε Kotsos |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο!
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστώ για τα σχόλια..
![]() ![]() diy ειναι φίλε μου.. Δεν νομίζω να κυκλοφορεί κάποιο έτοιμο με τέτοιες διαστάσεις..
|
||||
|
||||
![]()
Ωστε το εννοούσες λοιπον!Πολυ ομορφο να το χαίρεσαι!και τις γαρίδες σου ακόμα περισσότερο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο.
Περνα και ενα λουστρο το ξυλο και εισαι σουπερ. Τα ξυλινα υποστηριγματα θα αντεξουν? Γιατι δεν εβαλες μεταλικες γωνιες στο χρωμα του τοιχου? Θερμομετρο προτιμησε ενα μικρο ψηφιακο, γιατι αυτο φαινεται γκουμουτσα. Το χαλικι ειναι ουδετερο υλικο? Φιλτρο εβαλες? Τι ψαρακια ειναι αυτα?
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλό το ενυδρείο σου... μας έβαλες ιδέες.
![]() Για τα ξύλινα υποστηρίγματα σκέφτηκα και εγώ αν θα αντέξουν. ![]() Καλύτερα να έβαζες όπως είπε και ο delta66 μεταλλικές γωνίες. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Είναι βιδωμένο στον τοίχο με 6 βιδες 8 πόντους.. Ακόμη και χωρίς τα στοιρίγματα αντέχει αν σκεφτείς οτι οι χημείες και οι θερμοδυναμικές που ήταν πάνω πριν το ενυδρείο ζυγίζουν πανω απο 30 κιλα ![]() Το χαλίκι είναι ουδέτερο.. Θερμόμετρο έχω ένα ψηφιακό, αλλα θέλει μπαταρία.. Θα το βάλω κάποια στιγμή.. Έχω φίλτρο βυθού, και τα ψάρια είναι αυτά http://www.tsamisaquarium.gr/Selides...%20titteya.htm
|
|||
|
|||
![]()
Τα cherry barb και οι γαρίδες red cherry μπορούν να συνυπάρχουν μαζί?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολύ όμορφο και πρωτότυπο το ενυδρειάκι!
Προσωπικά θα προτιμούσα xmas moss και θα έντυνα και το ξύλο στη μέση. Όπως και να 'χει είναι πολύ ωραίο ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΥΔΡΕΙΑ, οχι τα στανταρ μεγεθη του εμποριου, μεγαλο μηκος και μικρο βαθος, εγκρινω, επαυξανω και... ...θελω κι εγωωωωωω
...γαριδες στην τελικη βαζεις οχι δισκους να θελει βαθος. Η μονη παρατηρηση απο μενα ειναι πως θα ηταν πιο ασφαλες να εβαζες και 2-3 κανονικες μεταλικες γωνιες, οσο να ναι η Ελλαδα ειναι αρκετα σεισμογενης |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
¶ντε αφού το θυμηθήκατε θα κάνω και ένα update αυριο μεθαύριο ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δεν μπορεις να κρατας σταθερες τις παραμετρους, οπως λες ουτε η ΝΑΣΑ δεν μπορει ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το κλέβω στο μπαμ το σχέδιο!!!
Ήθελα να φτιάξω ένα diy και αυτό είναι τέλειο!!! Βρήκα το νέο σπίτι του Μπάμπη του μονομάχου μου!!! Σκέφτομαι να φτιάξω ένα 40ρι στο ίδιο σχέδιο σε χαμηλό ράφι... 20Χ20Χ100 σκεφτόμουν για το υπνοδωμάτιο που έχω ένα κενό τοίχο.... Αλλά επειδή εμπειρία μηδέν, ειδικά σε φίλτρα βυθού, αν βάλω 2 φιλτράκια εσωτερικά , ένα σε κάθε άκρη θα έχω πρόβλημα??? Σκέφτομαι για 2 Dennerle XL που έχω και κάθονται... |
|
||||
|
||||
![]()
οκ με ταπωσες αλλα για το σχημα ειπα, επι πλεον αν τα καταφερνεις με τις συνθηκες οι γαριδες δε θελουν τον αμαζονιο για να κολυμπανε
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 200 λίτρα | vag0s | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 19-08-10 17:11 |
Το ενυδρείο μου (40 λίτρα)!!! | NEMO GIRL CY | Greek Aquarist's Boards | 12 | 14-05-10 20:09 |
D.I.Y. Ενυδρείο 600-700 λίτρα | TaitO | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 38 | 16-12-06 20:43 |
Ενυδρείο 60 λίτρα!!! | Cristos | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 7 | 28-10-04 04:50 |