|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και το είχα στο μυαλό μου να την αγοράσω κάποια στιγμή σήμερα μετά την συνάντηση και τις συζητήσεις που είχα αποφάσισα να το επισπεύσω λίγο το θέμα!
Για πείτε την γνώμη σας για την παρακάτω όσμωση βρε παιδία ! ![]() http://waterwaves.gr/index.php?targe...oduct_id=29985 |
|
||||
|
||||
![]()
παρτη
και ποιο μετα αμμα θες την κανεις καλυτερη και μεγαλητερη αλλα βαλε 150 ρα μεμβρανη με τη μικρη θα κλαις στο λεω
|
||||
|
||||
![]()
Mια χαρα ειναι την εχω εδω και 1-2 μηνες. Παρε και κανα ανταλακτικο φιλτρο να εχεις...
|
|||
|
|||
![]()
Οκ δεν θα κολλήσω στα 15 ¤ παραπάνω άμα είναι να έχω πρόβλημα όπως λες!!!
![]() Τα μανόμετρα και flush kit που γράφει θα μου χρειαστούν η είναι τζάμπα λεφτά ? |
|
||||
|
||||
![]()
Tο flush kit σιγουρα χρειαζεται. Εγω πειρα και το μανομετρο, αλλα μονο για να μετρας την πιεση του νερου του δικτυου χρειαζεται, τιποτε αλλο!
|
||||
|
||||
![]()
δε θα εχεις προβλημα αμα σου αρεσει να περιμενεις σταγωνα σταγωνα να γεμισεις ενα κουβα
εγω δε το αντεξα και πηρα με 3 μεμβρανεσ και μπουστερ ![]() ------------------------- παρτα σου ειπα στο μελλον μπορει να θες να τη μεγαλωσεις για το μανομετρο να ξερεις σε ποσα μπαρ δουλευει οσο για το φλας κιτ απαραιτητο για μενα
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 24-01-11 στις 00:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ και μια τελευταία ερώτηση μονάδα απιονισμού που γράφει να υποθέσω ότι δεν χρειάζεται έτσι ?
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αγορά Α.Ο. | Vasilizzz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-08-08 12:52 |
Aγορά co2 | giorgosp | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 19-01-08 11:07 |
Αγορά CO2 | Genirous | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 40 | 09-12-07 14:54 |
Αγορά από το νετ | koko | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 28-09-04 16:13 |