|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αλλαξα τα ξυλα στο ενυδρειο αλλα δε μ αρεσουν ποιο καλο μου φενετε ηταν με τα μοπανια ασε που δε βουλιαζουν τα καινουρια και μου εχουν χαλασει το νευρικο μου συστημα
για δειτε κι εσεις και πειτε καμια ιδεα πριν 2 μερες τα ειχα και τα 2 ξυλα στο ενυδρειο και εδειχνε πολυ καλυτερα λετε να τα μπερδεψω η θα φενετε χειροτερα ??? ![]() ![]() και μια απο προχθες που ηταν τουρλου ειμαι κι εγω μεσα αλλα φενετε ![]() ![]() να της βαλω τουρλου μοπανια και τα καινουρια τι λετε ?
|
|||
|
|||
![]()
Καλυτερο και πιο φυσικο αποτελεσμα θα εχεις με τις λεπτες ριζες. Προτιμω να βλεπω τις ιδιες ριζες και οχι να μπερδευονται. Απλα χρειαζεσαι περισσοτερες και το ενυδρειο θα γινει κουκλα.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
βάλε τα μοπανια και φερε της ρίζες! σου το ξανά είπα! και βγάλε την φάτσα σου από εκεί τρομάζουν τα ζωντανά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Xαρη ταπεινη μου αποψη να μην βαλεις τουρλου και τα μοπανια,βαλε λιγες ακομα ριζες και θα ειναι ονειρο...ετσι τουλαχιστον το φανταζομαι εγω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Εγώ λέω να το δοκιμάσεις, αλλά όχι τουρλού, στη μια πλευρά τα μοπάνια και στην άλλη τα καινούρια, σα 2 ξεχωριστές περιοχές.
ΥΓ: θέλεις ξύρισμα. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν ρίζες είναι ωραίες... ίσως όμως να θέλει άλλες τόσες για να δείξει πιο πολύ και πιο σκούρο νερό
![]() ------------------------- σχεδόν όλοι μαζί σου είπαμε ότι θέλει και άλλες ![]() ![]() ![]()
Αν δεν βρέξεις σαλόνι... mbuna δεν πιάνεις!!! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lingistis : 15-01-11 στις 21:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
εγω σκεφτομαι να βαλω τα μοπανια οπως ηταν περιπου γιατι δε μπενουν ποτε οπως ηταν
![]() ![]() ------------------------- [QUOTE=bokostas;538759. ΥΓ: θέλεις ξύρισμα. ![]() ![]() ![]()
Ένας βλάκας που περπατάει, αξίζει πιο πολύ από δέκα διανοούμενους που κάθονται... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη harris samos : 15-01-11 στις 21:18 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
τώρα τα λες κάπως σωστά!
|
|
||||
|
||||
![]()
Χάρη ότι και να κάνεις τώρα, δεν θα μπορέσεις να το τελειωποιήσεις... Kαι μόνιμα θα σου σπάει τα νεύρα. ¶φησε τις να βουλιάξουν. Και όοοοοποτε βουλιάξουν άρχισε να πειραματίζεσαι. Νομίζω ότι χρειάζεσαι κι άλλες btw.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι 3 μερες μεσα μιλαμε φελος αφου της πλακωνο για να βουλιαξουνε
αλλα δε ξερω μαλλον κακοσ τησ αλλαξα τα ψαρια ειναι μεγαλα δε μπορουν να κρυφτουν σε αυτες ετσι μου φενετε ![]()
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για αλλα πηγα αλλα πηρα! | Γιώργος Κ | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 62 | 25-09-09 15:29 |
διακοσμηση με ξυλα | katamagias | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 3 | 05-08-09 21:57 |
ξυλα | spookie | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 23-11-08 14:00 |
Ξυλα Με Τισ Αφρικανεσ | sea_land | Malawi | 10 | 07-09-06 16:41 |
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ... | n1sarris | Malawi | 7 | 22-02-03 18:57 |