|
|
||||
|
||||
![]()
Ηταν η κοπέλα μου στο ΙΚΕΑ σήμερα και αποφάσισε να μου πάρει τα 2 φύτα που φένονται στην φώτο για δωράκι.Ονόματα δεν ξέρω ακόμα.Ρίζες δεν υπάρχουν είναι σαν να είναι κλαδέματα.Απλά τα βγάζω από τα σφουγκαράκια και τα φυτεύω?Ευχαριστώ!
|
||||
|
||||
![]()
Το αριστερά το έχω και εγώ από ΙΚΕΑ και με αρκετό φως γίνεται θηρίο ολόκληρο είναι πολύ ωραίο φυτό και ναι άπλα βγάζεις τον υαλοβάμβακα και το βάζεις στο υπόστρωμα/χαλίκι.
όνομα δεν θυμάμαι. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχει το ΙΚΕΑ φυτα υδροβια!? Περιεργο, τι αλλο θα βαλουν! Ειναι καλες οι τιμες, για πειτε?
|
||||
|
||||
![]()
από όσο θυμάμαι 6-7 ευρώ το γλαστρακι άμα πετυχεις την μέρα εισαγωγεις έχουν αρκετά μεγάλη ποικιλία και από υδρόβια και από υδρόφιλα φυτά άπλα πρέπει να ξέρεις τι αγοράζεις.
|
|
||||
|
||||
![]()
5 ευρά το γλαστράκι. Απ ότι διαβάζω τώρα όμως μάλον το ένα είναι υδρόφυλο και το άλλο υδρόβιο!
|
||||
|
||||
![]()
Εχει χρονια που φερνει το ΙΚΕΑ και περυσι ειχα πετυχει μεχρι και στα LIDL....!
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αριστερό μου φαίνεται για cryptocorine.
|
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ (Ολλανδία) το ΙΚΕΑ έχει όλα τα υδρόβια φυτά γύρω στα 2-2.5 ευρώ, ενώ όλα τα προιόντα είναι πολύ πιο φτηνά απ' ότι στην Ελλάδα (ορχιδέες μεγάλες >30cm 5 ευρώ κλπ, δε συζητώ για έπιπλα...).. Αυτά βλέπω και τρελαίνομαι!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Και οι μισθοι πολυ καλυτεροι να υποθεσω?!
|
||||
|
||||
![]()
Απ' ότι έχω ακούσει ο κατώτατος μισθός είναι γύρω στα 1200e (δλδ 2 x τον δικό μας)...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Καποτε ειχα διαβασει οτι η ΙΚΕΑ οταν ηρθε Ελλαδα ειχε ιδιες τιμες με εξωτερικο αλλα ο κοσμος δεν αγοραζε λογο του οτι ηταν πολυ φθηνα και νομιζαν οτι δεν ειναι καλης ποιοτητας... ετσι εβαλε καπελο σε ολα τα προιοντα και ο κοσμος αρχησε να αγοραζει σαν τρελος....... Σας θυμιζει κατι..... |
|
||||
|
||||
![]()
κανε μια αναζητηση να δεις πως την ειχa πατησει κι εγω απο τα ικεα με υδροφιλα φυτα...
Παράθεση:
ειναι υδροφιλο και θα χαλασει στο ενυδρειο σου...εγω την ειχα πατησει με hemigraphis colorata
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τις πατάτες, επί Καποδίστρια....
|
|||
|
|||
![]()
Δεξί: http://www.aquaticplantcentral.com/f...ails.php?id=54
Το αριστερό δεν ξέρω. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
VATTENRAL απο ΙΚΕΑ | papanikos | Αναγνωρίσεις φυτών | 14 | 19-11-10 16:30 |
Φυτά από ΙΚΕΑ | garre | Αναγνωρίσεις φυτών | 24 | 02-03-10 13:14 |
φυτα ικεα....αναγνωριση | Πάνος | Αναγνωρίσεις φυτών | 62 | 16-05-08 18:58 |
φυτά από το ΙΚΕΑ | norma | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 13-05-08 23:09 |
Φυτα Ικεα | epistimon | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 22-04-06 12:41 |