|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποια στιγμή κατά τις 10 Σεπτεμβρίου, μετέφερα τα 7 Congo tetra και ένα αρσενικό Hemichromis lifalili (το θηλυκό είχε πεθάνει τον Ιούλιο), από το ενυδρείο των 100 lt, σε ενυδρείο 200 lt. To 100λιτρο εκτός από ανούμπιες είχε και μία τεράστια corymbosa που οι κορμοί και οι ρίζες τους δημιουργούσαν το αδιαχώριτο στο ενυδρείο. Μετά το άδειασμά του , έμεινε κενό (η πρώτη φωτό), με 10 cm νερού μέσα, χωρίς φίλτρο ούτε κυκλοφορητή ούτε θερμοστάτη.
Χθές άρχισα το καθάρισμά του, προκειμένου να το χρησιμοποιήσω ως καραντίνα για τα καινούργια μου tropheus. Όταν αδειάζοντας, η στάθμη του νερού από τα 10 cm που είχε απομείνει από τον Σεπτέμβριο έφτασε στα 2, διαπίστωσα ότι υπήρχε μέσα ένα ψαράκι που κολυμπούσε αμέριμνα!!!!! ![]() ![]() ![]() ΥΓ : Πρίν από ένα μήνα περίπου, η γυναίκα μου ανέφερε πως είδε ένα ψαράκι να κολυμπά στο ενυδρείο, και εγώ με ύφος 10 Konings και 100 Lamboj της το απέκλεισα κατηγορηματικά! ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Που είναι οι φώτο ? ΟΕΟ????
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Ήρθαν
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ειναι τα ωραια του ενυδρειου! Για κατι τετοια ζουμε, να τον χαιρεσε τον ψαρουλι!
|
|
||||
|
||||
![]()
το ονομα του φανταζομε
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη γα την απορια αλλα δεν ειναι λιγο μικρο για να ειναι 3 μηνων ψαρι?
|
|
||||
|
||||
![]()
Σκληρό καρύδι ο μικρούλης (ή η μικρούλα)!!! Ενάμιση μήνα την έβγαλε καθαρή, πιθανότατα επειδή ήταν ακριβώς μικρούλης ή μικρούλα!!!!
|
|||
|
|||
![]()
Αυτα ειναι τα ωραια του χομπι!
Ελα ομως που δεν ειναι lifalilάκι. Ειμαι σχεδον 99,9% σιγουρος οτι ειναι νεαρο congo tetra. |
|
||||
|
||||
![]()
Ο Γιωργος μαλλον εχει δικιο...
Σπανιο να καταφερεις να μεγαλωσεις congo και να εχεις γεννα,ειδικα καταλαθος σε παρατημενο ενυδρειο,αλλα δεν μοιαζει με λιφα,πες μας μονο αν το εναμιση μηνων ψαρι σου εχει αρχισει να κοκκινιζει,αν οχι τοτε σιγουρα δεν ειναι λιφα.
|
||||
|
||||
![]()
Tωρα που το ξανακοιταω ουτε απολυτος μπορω να ειμαι οτι ειναι κονγκο.Η κακη διατροφη του ειναι πιθανο να μας μπερδευει πολυ.
Ειναι προς το κοκκινο?
|
|||
|
|||
![]()
Παντως λιφαλιλι δεν ειναι με τιποτα. Τα πτερυγια του δεν ανηκουν σε κανενα ειδος κιχλιδας. Εμενα μου μοιαζει πολυ με κιλλι.
Ας μας πει ο Νικος τι αλλα ψαρια ειχε τον τελευταιο καιρο μηπως βγαλουμε καμια ακρη. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Οντως φερνει πολυ σε κιλλι,οπως και σε θηλυκο γκαπυ
![]() Για το πτερυγιο λεω οτι δυσκολα μπορει να ειναι κονγκο.
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η απίστευτη ζωή 10 Μέτρα ακτίνα από τη λίμνη | in the pond | Περιβάλλον δεξαμενής (τεχνητής λίμνης) | 110 | 20-08-13 23:02 |
Απίστευτη καταστροφή | Filotas | Malawi | 47 | 10-02-09 09:36 |
Απίστευτη ενηλικίωση γκάππυς...! | filoxenos | Ζωοτόκα | 5 | 17-01-06 15:12 |
Απίστευτη Φωτογραφία Γέννας!!!!! | filoxenos | Γλυκό νερό - Γενικά | 21 | 23-12-05 17:57 |