|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια θελω τα φωτα σας ενας φιλος εχει ενα φυτεμενο που λιτουργουσε 2 χρονια χωρις προβληματα με ελαχιστα φωτα και χωρις λιπασματα (αυτος που το ειχε ηταν τσιγκουνης ΕΓΩ ΤΟ ΕΙΧΑ
![]() ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ το πλακωσε στα λυπασματα πηρε καινουρια φυτα φτιαξαμε μαζι diy co2 αναβαθμησαμε τα φωτα και το αποτελεσμα η σκετη καταστροφη αλγες παντου τα φυτα χαλανε εγιναν μαυρα το ενυδρειο ειναι 200 λιτρα εχει μεσα 20 ψαρακια τιμες νερου ph 6.5 -7 kh 3 gh5 no3 20 no2 <0.3 nh3/nh4 0 ωρες φωτησμου 8 λαμπες 4 οσραμ φλωρα 30 βατ συνολο 120 βατ θερμοκρασια 28-29 αλλαγη νερου πριν 4 μερες 50 % ειχε γινει πραγματικα χαλια και το καθαρισαμε λιπασμα εριξε 2 καπακια γενικο της σατσεμ και ενα καπακι σιδηρο τι να κανουμε να παρει τα ισια του ?????? να και φωτο ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον πηγες πολυ γρηγορα ποσες λαμπες εβαλες και πως αρχησες τα λιπασματα?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 λαμπες εξτρα
και λιπασμα 2 φορες σε 20 μερες
|
|||
|
|||
![]()
Πανω απο τους 28 βαθμους τα φυτα ανακοπτουν αρκετα την αναπτυξη τους και δυσκολευονται. Το πλακωσατε και σε υπερβολικη λιπανση χωρις να υπαρχει επαρκες διοξειδιο να την υποστηριξει. Το κανατε πιθανως και αποτομα, οποτε επομενο ηταν να γεμισει αλγες.
Τα υπολοιπα απο κοντα συντομα. Καλη ανταμωση ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
-Για τα λιπαματα και το co2 σου τα ειπε ο Αλεξανδρος(στα 200 λιτρα το DIY δε νομιζω οτι επαρκει...),για τον διπλασιασμο του φωτος απο τη μια μερα στην αλλη στο ειπε ο kingrim.
Εγω να συμπληρωσω και για το φασμα φωτος.Γνωμη μου αλλαξε τις 2 με λαμπες που εκπεμπουν προς το φως ημερας(daylight). ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Και αυτό που βλέπουμε στις φωτογραφίες είναι μόνο η αρχή!
|
||||
|
||||
![]()
Ώχου... δώστε τους χρόνο να συνέλθουν.
Σαν το δικό μου είναι!
|
||||
|
||||
![]()
τη εννοεις ?????
τελος παντον τη κανουμε τωρα ? για να το φερουμε στα ισα του ?
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καταστροφη-καταρα... ενυδρειου.... | thanasis76 | Malawi | 30 | 02-01-10 02:23 |
Tρελη καταστροφη... | lucky13 | Γλυκό νερό - Γενικά | 10 | 04-03-09 16:36 |
Καταστροφη | Tricky | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-10-08 17:54 |
καταστροφη ολοκληρωτικη | ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 0 | 19-03-08 12:58 |
Καταστροφη :( | Mitsos | Malawi | 22 | 05-09-06 08:00 |