|
|
||||
|
||||
Ασπρες βουλες...
δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο topic.το θεμα μας ομως..
ελειπα γυρω στον ενα μηνα για διακοπουλες.. επιστρεφοντας λοιπον εκτος απο τη μπολικη βρωμια που ειχε μαζευτει οι 2 ριζες που εχω μεσα εχουν γεμισει μικρες ασπρες βουλες σαν σπυρακια ειναι. εδω και μια βδομαδα εκανα καθημερινα μεγαλες αλλαγες νερου για να καθαρισει επιτελους ομως αυτα δε λενε να φυγουν.. τι μπορει να ειναι??τι μπορω να κανω?? οι μετρησεις ειναι καλες πλεον και μονο με τη θερμοκρασια εχω προβλημα. και επισης εξαφανιστηκαν και 2 ψαρακια... |
|
||||
|
||||
Εχεις κανενα σαλιγκαρι neritina μεσα?
|
|
||||
|
||||
πιο ειναι αυτο??εχω 3 zebra snail και κατι μικρα λαθρομεταναστες..
------------------------- τωρα το ειδα οτι ειναι το ιδιο..ναι εχω 3. τι παιζει τωρα δλδ??? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη akis7 : 10-08-10 στις 19:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Μήπως γένησαν τα σαλιγκάρια αυγά ίσως για αυτό σε ρωτάει μιάζουν με αυγά;;
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
ξερω γω τι να πω..δεν ειχα πιο παλια τετοια σαλιγκαρια..οτι μοιαζουν μοιαζουν.
για να ρωταει κατι παραπανω θα ξερει.οταν μπει πιστευω να μου απαντησει.. |
|
||||
|
||||
Αυτά εννοεί, zebra nerite.Αν μιλάμε για μικρούλικα άσπρα μπιμπικάκια, αρκετά σκληρά που μπορείς όμως να τα σπάσεις με το νύχι είναι αβγουλάκια από αυτά τα σαλιγκάρια! ¶μα σε ενοχλούν και μπορείς καθάρισέ τα, είναι σχεδόν απίθανο να δεις σαλιγκαράκια δυστυχώς.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ασπρες κηλίδες | Kotsos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 11 | 05-09-08 17:15 |
ασπρες κηλιδες | Πανικος Σωτηριου | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 13-08-06 21:37 |
Ασπρες κουκιδες... | Fighter | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 7 | 21-12-04 17:50 |
Τουφες ασπρες | johnny98130 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 31-12-03 20:19 |
ΑΣΠΡΕΣ ΜΙΚΡΕΣ ΒΟΥΛΕΣ !!! ΑΣΘΕΝΕΙΑ?? | newfish | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 0 | 23-12-02 15:15 |