|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Bettas Μονομάχοι, όλων των μορφών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει ενα προβλημα μεγαλο, εχω σοβαρες υπονοιες οτι η μονομαχινα μου, ειναι μονομαχος... βοηθειααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
1ον: βγαζει μπουρμπουληθρες 2ον: απο εχθες που εβαλα την ριζα, τα εχει ταραξει ολα στο ξυλο...ειδικα μια μικρη μονομαχινα που εχω και 3ον: γενικα συμπεριφερεται σαν αρσενικος....ακομα και το πως κολυμπαει αυτο μου δειχνει.... τι κανω???? παρτε και φωτο μπασ και καταλαβετε κατι.... |
|
|||
|
|||
![]()
ειναι μονομαχινα....δεν εχει σχεση το οπως κολυμπαει...
τις μπουρμπουληθρες τις βγαζει γιατι αναπνεει...οι αρσενικοι φτιαχνουν φωλια δεν κανουν μπουρμπουληθρες...(και η δικια μου μονομαχινα το κανει αυτο)την εχεις μαζι με αλλη μονομαχινα? |
|
||||
|
||||
![]()
ναι. με αλλη μια μονομαχινα μικρη ομως και 4 γκλασφις. και εδω και 2 μερες εχει τρελαθει και τα κυνηγαει ολα.
|
|
||||
|
||||
![]()
και η δικια μου μονομαχινα φτιαχνει φωλια.. το κανει συχνα. σαν αρσενικο.
μερικες φορες γινεται. επισης και η δικια μου ειναι θα ελεγα καπως επιθετικια. glassfish? τα εχεις μαζι της? και glassfish.. η μονομαχινα επιδι ειναι θυληκια δεν παει να πει οτι ειναι ησυχο ψαρακι. οτι φυλο και αν ειναι ειναι μονομαχος και ειναι απροβλεπτο ψαρι ιδικα με τις επιθεσεις. ------------------------- Υ.Γ. υπαρχει και μια μικρη πιθανοτητα να ειναι και αρσενικο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Singha : 09-08-10 στις 17:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μια ποιο καθαρη φωτο
υπαρχουν και οι betta με κοντα φτερα τα χρωματα ειναι εντονα ???? ανοιγει τα μαγουλα σαν αρσενικος ????? συνηθος οι θυλικιες δε τσακωνοντε εκτος απο σπανιες περιπτωσεις
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εντονα, οχι δεν μπορεις να τα πεις, ειναι σκουρα τελειως.....με λιγο κοκκινο.... αυτο με τα μαγουλα δεν το εχω παρατηρισει. αηλαη αν δεν τα ανοιγει δεν ειναι αρσενικοσ με τιποτα ε? ωραια, το βλεπω και ενημερωνω! |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα μεγαλο, τεραστιο! | Rofos | Greek Aquarist's Boards | 61 | 22-04-10 06:20 |
προβλημα...μεγαλο!!!!! | akis.orestiada | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 28-11-09 00:25 |
Θερμοστατης προβλημα μεγαλο | tonisgr | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 18 | 12-03-09 18:15 |
Μεγαλο προβλημα!! | tekenas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-08-07 10:04 |