|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτος λοιπον ειναι ο Tobby..στην πρωτη φωτο ειναι την ημερα που τον πηρα μολις 800gr...
|
||||
|
||||
![]()
Πανεμορφος ο αντρας σου!!!
![]() ![]() ![]() ![]() Να σου ζησει!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
κωστα(bokosta) δες θεμα που ανοιξε! κ εγω διαβασα τον τιτλο κ περιμενα να δω τιποτα αλλο...
![]() ![]() ------------------------- επισης προσεξτε το ενυδρειο πισω δεξια... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη dimitris vas : 04-05-10 στις 00:09 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πες ψωναρα οτι ηθελες να ανεβασεις φωτογραφια σου και δεν εβρισκες αλλη δικαιολογια και ασε τα ψοφια!
![]() Πανεμορφιδης ο σκυλος σου... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
[QUOTE=dimis1978;442615]Πες ψωναρα οτι ηθελες να ανεβασεις φωτογραφια σου και δεν εβρισκες αλλη δικαιολογια και ασε τα ψοφια!
![]() Kαλά κάνεις και την ξεμπροστιάζεις Δημήτρη, άκου θράσος και ξετσιπωσιά. Το ενυδρείο απαράδεκτο, ούτε για προθάλαμο οδοντιατρείου δεν κάνει Σοβαρολογείτε τώρα ή γίνεται κάποια πλάκα που δεν την έχω καταλάβει εγώ??? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ποστ έγινε για το σκυλάκι ..
όλα τα υπόλοιπα είναι στα πλαίσια της πλάκας και του καλοπροαίρετου χιούμορ ![]()
|
||||
|
||||
![]()
ωωωωωωωωωωωωωωω..............πανεμορφος!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω πολυ παιδια!!οσο για το κακεντρεχες σχολιο σου dimi δεν θα απαντησω...δεν το σκεφτηκα οτι θα το παρετε ετσι..
ας τη διαγραψουν οι mods παρακαλω.. ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Όχι για μένα για την ψυχική οδύνη του Tobby που δε θα βλέπει πια στο GAB τη μαμά του ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το ενυδρείο απαράδεκτο, ούτε για προθάλαμο οδοντιατρείου δεν κάνει. ![]() Πάντως ο Tobby είναι πιο γλυκούλης από εσένα εδώ που τα λέμε.. ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κούκλος!!!!!!!!!!!!!!!! Γλύκας!!!!!!!!!!!!!!!!!! Υπέροχος!!!!!!!!!!!!
Να σου ζήσει, και καλό κουράγιο με την παρέα που σε αγαπάει τόσο!!!! ![]() ![]() ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
κουκλα ... ε κουκλος ηθελα να πω!!!
να σου ζησει κ να τον χερεσαι εχει καλο γουστο ομως ο Tobby ;p |
|
||||
|
||||
![]()
γλύκας ο δικός σου αν και μαλλον είναι παιδάκι ακόμα
tobby ελεγα το παπαγαλάκι μου ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ανιδεος τα καταφερε?(εγω ειμαι αυτος) :D | tirogalos | Γλυκό νερό - Γενικά | 49 | 11-05-10 19:48 |
ξερει κανεις τι σαλινγκαρος ειναι αυτος εδω ο μπομπιρας? | Singha | Σαλιγκάρια | 2 | 21-03-10 20:47 |
Κυκλος ζωης του Ick | theofilos | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 28 | 09-02-09 09:51 |
τι οργανισμος ειναι αυτος? | Vasilis | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 18-05-05 16:27 |