|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω ενα ενυδρειο 200 λυτρα και μολις το εχω ξεκινησει αλλα δεν εχω ιδεα και θα ηθελα την
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!!
![]() Αρχισε να διαβαζεις απο τα υπομνηματα προς παρακατω ... Ολες οι αποριες σου θα λυθουν απευθειας!! Καλο διαβασμα και οτι δε καταλαβαινεις ολοι ειναι εδω να σε βοηθησουν!! ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Εχω κανει τιν διακοσμηση και εχω βαλει καποια ψαρια μεσα.μεχρι ποσα ψαρια μπορω να βαλω?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη @ggelos : 27-03-10 στις 23:27 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αγγελε καλως ηρθες!
αν διαβασεις τα υπομνηματα γινεται σαφες οτι δεν υπαρχει απαντηση σε αυτη σου την ερωτηση...και σε καμια αλλη αντιστοιχη....
|
||||
|
||||
![]()
Πρώτα καλώς ήρθες .
ΤΕΛΟΣ τα ευχάριστα ,πάμε τώρα στα δυσάρεστα,πρόλαβες και τα διάβασες όλα τα υπομνήματα για το στησιμο του ενυδρείου ή απλά έκανε την αρχική ερώτηση ρητορικά αφού είχες στησει το ενυδρείο το διακόσμισες και το γέμισες νερό και έβαλες και κατευθείαν ψαράκια.Αν έκανες έτσι είναι λάθος και θα πρέπει να μας πείς τι ακριβώς έκανες και κάποια στοιχεία για το ενυδρείο σου ,μέγεθος ,πόσο καιρό τρέχει ,μετρήσεις αν υπάρχουν, αν είναι στρωμένο το ενυδρείο και τι ψαράκια έβαλες και οτι άλλο μπορεί να βοηθήσει για να πάρεις και τις ανάλογες συμβουλές και αν και μόνο αν ολά είναι ΟΚ ,τοτε μπορεί κάποιος να σου πεί να μπορείς και πιο είδος ψαριών μπορείς να βάλεις,(όλα αυτά φιλικά ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το ενυδρειο ειναι διπλο πανω κατω και το ενα τρεχει μεσα στο αλλο.η διαστασεις του ενος ειναι 80Χ40Χ45 και το απο πανω 80Χ25Χ25.Εχω ενα φιλτρο βυθου ενα βοηθητικο φιλτρο και ενα θερμοστατη.το ενυδρειο δουλευει εδω και τρεις βδομαδες και για μια βδομαδα εβαζα καποια χαπια μεσα στο φιλτρο για το στρωσιο.Στο επανω το μικρο εχω και ζωντανα φυτα. Τα ψαρια που εχω αυτην την στιγμη ειναι 1χηρα,2γκαπυ,1 μονομαχο,1 παπαγαλοψαρο.
|
|
||||
|
||||
![]()
Αγγελε αν μπορούσες να μας βάλεις και καμμιά φώτο του συστήματος όπως το έχεις στημμένο θα βοηθούσε αρκετα .Απαντώ μόνο σε αυτά που έχεις αναφέρει ,τα ψαράκια σου είναι παντελώς άσχετα μεταξύ τους (αταίριαστα) και πιθανόν κάποια στιγμή τα μικρά να γίνουν μεζες του παπαγαλόψαρου.Το φίλτρο βυθού εδω και αρκετα χρόνια θεωρείται ξεπερασμένο είδος φιλτραρίσματος ,γιατι δημιουργεί μακροπρόθεσμα πιο πολλά κακά παρά καλά (δεν το αναλύω).Προς το παρόν μη βάλεις άλλα ψάρια μέσα.Το φίλτρο είναι εξωτερικό και πόσα λίτρα κυκλοφορία έχει
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
το γνωριζω για το φιλτρο βυθου, απλα πιστευω οτι κανει δουλεια. τωρα θα ανεβασω φωτογραφιες. το φιλτρο δεν ειναι εξωτερικο, απλα εχω ενα εσωτερικο βοηθειτικο. τα μικρα ψαρια τα εχω ξεχωριστα απο το παπαγαλοψαρο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να τα φαει.
|
|
||||
|
||||
![]()
Για το φίλτρο βυθού έχουμε διαφορετικές απόψεις μελίγα λόγια δεν συμφωνω μαζί σου.
Το εσωτερικό φίλτρο τι υλικά έχει μέσα; Αν και χώρια τα ψάρια σου εφόσον είναι στο ιδιο νερό ,να ξέρεις τουλάχιστον οτι έχουν διαφορετικές απαιτησεις νερού. Επιμένεις να μη λες αν έχεις μετρήσεις ποιότητας νερού. |
|
|||
|
|||
![]()
το φιλτρο εχει σφουγγαρι μεσα. Μετρησεις δεν εχω κανει ακομα και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται ακομα κιολας γιατι ειναι νωρις!
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω και αυτη αλλα δεν ειχα βαλει ακομα τα φυτα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και αυτό http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8388 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Τσιόνογλου Σταύρος : 28-03-10 στις 01:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
αυτο ειναι το ενυδρειο
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ωρα για να το ξεκινησω επιτελους τα φωτα σας παρακαλω.. | panoscorfu | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 10 | 10-11-08 08:30 |
Λεω να ξεκινησω Fish-only- Θελω τρελη βοηθεια | afrodite | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 11-06-08 13:53 |
θελω να ξεκινησω απο υην αρχη | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 31-03-08 10:22 |
νεο ενυδρειο-θελω ιδεες | joys | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 25-10-07 16:25 |