|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
βαλβιδα ανεπιστροφης δεν χρειαζεται ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι βαλε και μια βαλβιδα...
|
||||
|
||||
![]() τωρα Θαναση...ειναι αργα....αυτα παθαινεις αν διαβαζεις ανακριβιες |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πιστευω αν ειχες κανει μια αναζητηση γενικα πανω σε αυτο το θεμα στο φορουμ το εχουμε πει πολλες φορες για την βαλβιδα....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν πιστευα ποτε οτι θα διαβασω ανακριβεια απο τον κυριο Τολη.ελα ομως που εγινε μεγαλη ζημια.δεν εχει να κανει με το αν ρωτησα σημερα.ισως και αλλοι να παθαν ζημια και να μην το ανεφεραν,το θεμα αλλωστε ειναι πολυ παλιο και το εχουν διαβασει παρα πολλοι.δεν ετυχε να κανω αναζητηση σε αυτο γιατι εμπιστευτικα το ατομο που ξεκινησε το θεμα.λαθος μου.συγνωμη με φιλικη διαθεση παντα και να προλαβουμε καποιον μην παθει τα ιδια απλη ενημερωση κανω |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ο κυριος τολης δεν ξεκινησε και τα ηξερε ολα!!! μπορει να το ειδε απο καπου μπορει να το σκεφτηκε μονος του... αλλα απο εκει και περα σε ολα παντα γινοντε βελτιωσεις... μεσα απο τα ιδιες μας τις κατασκευες μαθενουμε και τις κανουμε καλλητερες... παντος αν ειχες διαβασει λιγο διαφορα ποστ με θεμα το diy co2 θα εβλεπες οτι το εχουμε πει πολλες φορες να βαζουμε μετα το μπουκαλι και μια ανεπιστροφη βαλβιδα... λυπαμαι αν επαθες ζημια οπως λες.... αλλα δεν ειναι ωραιο να κατηγορεις κανεναν....
|
||||
|
||||
![]()
Δε βαζεις καμια μικρη φυαλη CO2 να ηρεμησεις μια εξω??
|
||||
|
||||
![]()
ΔΕΝ ειμαι μποστανας εγω!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
For the record πάντως, κι εγώ παιδεύτηκα με το DIY για μερικούς μήνες... πριν καταλήξω στη φιάλη.
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε δοκιμαζεις να βαλεις μια σκαλα διαχυσης.Πιστευω οτι θα κανεις πολυ καλη δουλεια.
|
|
||||
|
||||
![]()
εισαι..εισαι...για να βαζεις διοξειδιο...
![]() σοβαρα τωρα....δε το κανεις γιατι εισαι περισσοτερο η λιγοτερο του φυτεμενου..το κανεις για ευκολια δικη σου...με οσους εχω μιλησει κι εγω...το γυρισαν στη φιαλη γιατι βαρεθηκαν να ζεσταινουν ζαχαρονερα... εκτος αν δε σκοπευεις να ασχοληθεις με φυτα εν καιρω...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
δεν σκοπευω Πανο οντως! ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συσκευές έτοιμες υπάρχουν για Co2 ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Αν καταλαβαίνω καλά την ερώτησή σου μπορείς να αγοράσεις σύστημα CO2 (μπουκάλα , μανόμετρα, ηλεκτοβάνα και ph controler).
Το κόστος διαφοροποιείται ανάλογα με την ποιότητα των εξαρτημάτων και το μαγαζί που τα ψωνίζεις!
|
||||
|
||||
![]()
οκ νόμιζα ότι είναι κάτι έτυμο όπως τα φίλτρα που το αγοράζεις και το τοποθετείς, και απλός γεμίζεις την φιάλη, τώρα αρχίζω να μπαίνω στο νόημα σιγά σιγά
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δες εδώ..http://www.aquaristic.net/shop.php/sid/36d3621f74e78dde149cd738495aac34/cl/alist/cnid/15243fb6d4a3bd6c6.47786854 για να πάρεις μια ιδέα..!
|
|
||||
|
||||
![]()
ooooo πολύ ενδιαφέρων φίλος να είσαι καλά
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέος στο Hobby-Προβλήματα & Απορίες | Kostis-Salonika | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 02-08-09 11:49 |
Επίμονα προβλήματα.. | sofia | Χρυσόψαρα | 8 | 29-10-07 10:27 |
2 προβλήματα | binational | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 19 | 30-10-06 00:11 |
Προβλήματα με τα φυτά | Zisis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 20-09-06 18:04 |
Προβλήματα με φυτά | Anonymous | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 21-09-03 03:33 |