|
|
||||
|
||||
![]()
πωπωωωωωωωωωωωωω
αυτο ειναι αδυνατο για θαλασσινα ενυδρεια ε? Synchiropus splendidus ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όχι αδύνατο Σπύρο!Απλά θέλει πολύ καλά στρωμένο ενυδρείο και συγκάτοικους που να μην είναι ανταγωνιστές του σε αυτά που τρώει
![]()
|
||||
|
||||
![]()
πραγματικα πανεμορφο..
|
|
||||
|
||||
![]()
Μανο (nikman) εσυ δεν ειχες ενα τετοιο ?
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εσύ θα έχεις σε λίγο καιρό, όταν θα φτιάξεις το θαλασσινό που έχεις στο… υποσυνείδητο σου
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά υπέροχο δεν το έχω ξανά δει πόσο να κάνει τι απαιτήσεις να έχει άραγε? Ξέρει κάποιος τίποτα παραπάνω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασε τι έγραψε παραπάνω ο madfdg.. Πολλά κοπίποδα και όχι ανταγωνιστές στη διατροφή.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μόνο αυτό? μάλιστα.Μου φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Θα μπω σε κανένα ξένο site μήπως και μάθουμε περισσότερα. αν βρω τίποτα θα κάνω ποστ. ------------------------- δείτε εδω http://filaman.ifm-geomar.de/Summary...y.php?id=12644 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sifnos : 08-12-08 στις 00:13 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ενυδρείο με πολύ βράχο και πάρα πολύ καλό νερό!
Φυσικά κοπίποδα ικανά να τον θρέψουν...γιατί αλλιώς θα πεθάνει.
|
||||
|
||||
![]()
η μονη περιπτωση να εφτιαχνα εγω θαλασσινο ηταν το μεσωγειακο (μετα απο 60-70 χρονια μελετη
![]() σκετος πειρασμος ΥΓ ειδος παφερ ετσι?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μπορει και να ζησει σε FOWLR αλλα πρεπει οι συγκατικοι να ειναι αλλου διατροφικου προσανατολισμου, και να υπαρχει αρκετοσ βραχοσ και μπολικα λιτρα.... τον εχω στο ματι για του χρονου τα χριστουγεννα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|