|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σε 1+1/2 ωρα θα παραλαβω τα ψαρακια μου για το μικρο μου φυτεμενο!!!
ειναι αυτα!!!! Microrasbora_Galaxy δεν θυμαμαι καλα, εψαχνε κανεις αλλος??
|
||||
|
||||
![]()
¶μα σε αρχίσω στις γρήγορες θα σου πω εγώ
![]() ΥΓ Καλορίζικα φίλε ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλοριζικα!!!αντε και καλεσ γεννεσ!!απο που τα εκανεσ παραγγελια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σας ευχαριστω παιδια... φωτο θα εχετε σιγουρα... τα παραγγειλα απο μαγαζι στην αθηνα...
|
|||
|
|||
![]()
ποιο μαγαζι να το επισκεφτω?γιατι εγω παω στο water inn στιν κηφισσια!!και σε καποια αλλα εδω στην περιοχη!εχει ψαρια και φυτα?στην αθηνα ξερω οτι υπαρχει ενα στην λεωφορο Αλεξανδρασ!
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολλές πολλές φωτογραφίες περιμένουμε.
Συγχαρητήρια!!!!!!! |
|
|||
|
|||
![]()
Πόσο πήγε το μαλλί?
|
|
||||
|
||||
![]() westie μολις το στρωσεις θα σου πω... τα λυπαμε να μπουν ξαφνικα μεσα... οσο για την τιμη... καπου που κοιτουσα και δεν ειχε τα βρηκα 8 ευρω... ![]() ![]() τελικα εμενα ενα αλλο μαγαζι μου τα εφερε 5.5... και οχι για εμενα τοσο, τοσο ειναι η τιμη τους... ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
τι κυρ. θαναση βρε ?? τι ειμαι κανενας γερος??? εχεις πμ.
|
|||
|
|||
![]()
Πες το μαγαζι καλε δεν ειναι κακο!
|
|
|||
|
|||
![]()
Θαναση να χαιρεσαι τα ψαρακια σου! Πολυ καλη επιλογη. Εχω ακουσει οτι ειναι αρκετα δειλα και θελει να νοιωσουν ασφαλεια για να βγαλουν τα χρωματα τους και την συμπεριφορα. Αν καποια στιγμη βρω θα παρω κι εγω 4-5. Θα πηγαιναν μουρλια στο 300αρι μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι πολυ μικρα αλεξ (2cm το πολυ) και αν εχεις μεγαλα ψαρια θα γινουν μεζες, εκτος και αν το κανεις species tank
![]() http://www.fishbase.gr/Summary/speci...e=margaritatus Καλοριζικα Θαναση πολυ ωραιο θα γινει.
|
||||
|
||||
![]()
ναι παιδια ειναι πολυ μικρα!!! με μεγαλα ψαρια, δεν...
![]() ![]() το μεγεθος τους φτανει μεχρι 3 εκατ... ![]() ![]() αλλα ειναι πανεμορφα!!! ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Mε τα Rasbora θα τα βαλω βρε παιδια. Αυτη τη στιγμη τους κανω προσαρμογη, πηρα 5
![]() ![]() ![]() ![]() Για το μαγαζι, τι να πω.. ο ανθρωπος ειναι γνωστης και μερακλης. Τα ψαρακια και τις γαριδες τα επιασε με πολλη υπομονη σιγα-σιγα χωρις να τα στρεσσαρει, τα ενυδρεια του λαμπουν,σωστες παραμετρους νερου για καθε ειδος,τα ψαρια υγιεστατα, οι μονομαχοι σε ενυδρειακια με φιλτρανση. Φιλικες τιμες και αψογη εξυπηρετηση ! Τα καλα πρεπει να λεγονται ετσι; |
|
||||
|
||||
![]()
να σου ζησουν θαναση πολυ ωραια ειναι τα ψαρακια σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αυτα πραγματικα πρεπει να γραφονται!!!!!! εγω που δεν το εχω δει το μαγαζι και καταλαβα οτι το παιδι εχει ορεξη για δουλεια!!!!!
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|