|
Εγγραφή | Συχνές Ερωτήσεις | Social Groups | Ημερολόγιο | Αναζήτηση | Σημερινά Μηνύματα | Σημειώστε όλα τα forums ως διαβασμένα |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Απο οτι ειδα στο fishprofiles τα συγκεκριμενα ψαρια (τα οποια εχω στην κατοχη μου) τα λεει σαρκοφαγα.Με αυτο το σκεπτικο ειναι κακο να τα ταιζω παραπανω απο μια φορα την εβδομαδα αποξηραμενα bloodworms και κατεψυγμενο σκουλικι και γιατι??Επισης τι εναλλακτικο θα μπορουσα να δωσω??
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειναι σαρκοφαγα αλλα το σκουληκι θελει μετρο...ειναι πλουσια τροφη δε χονευεται γρηγορα και η ψαρουκλα μπορει να φραξει..γιαυτο συνισταται για 1-3 φορεσ τη βδομαδα και τισ υπολοιπες καποια τροφη φλεικς που να εχει βαση τη σπιρουλινα.
μπορεις επισης να βγαλεις εξω ενα κουβα νερο και να μαζευεις νυμφες κουνουπιων. |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω εχει ξεμεινει ενας κουβας απο την τελευταια αλλαγη νερου αλλα δεν εχω παρατηρησει καμια υποπτη κινηση μεσα του αλλα δεν ξερω και να ξεχωριζω τις νυμφες.
|
|
||||
|
||||
![]()
μη βαλεις νερο απο αλλαγη ..τα κουνουπια μυριζουν τι ψαριλα και δε γεννανε.
κανουν μπαμ οι προνυμφες. μονο να τον ελενχεις ,να τισ ταισεις πριν προλαβουν και μεταμορφοθουν σε κουνουπια. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι αλλα μη το παρακανεις με την ζωντανη τροφη .....εγω θα ελεγα 1 φορα την βδομαδα 2 φορες σκουλικακι και καθημερινα φυλλαρακια μιξ
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα ισχυουν πανω κατω και για τα περισσοτερα παμφαγα ειδη tetra και cyprinade?
|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι; εγω μονο ζωντανη ταιζω πλεον,τα ψαρια δεν εχουν καμια σχεση με πριν και επισης πολλοι εκτροφεις νανοκιχλιδων ταιζουν μονο ζωντανη.
ομως οχι κουνουπια αλλα νεοεκκολαφθεισα αρτεμια εαν κανει για νανοκιχλιδες γιατι να μην κανει καλο σε αλλα ψαρια; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
Εργαλεία Θεμάτων | |
Τρόποι εμφάνισης | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΓΑΤΟΨΑΡΑ | moudi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 29-05-07 13:19 |
ΣΑλιγκαρια για τροφη..... | Pritanis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 10-01-06 14:27 |
Serpae Tetra φουσκωμενο. | mikenuke | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 07-09-05 00:01 |
Serpae Tetra (Hyphessobrycon eques). | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 16-05-05 23:49 |
ΤΡΟΦΗ ΓΙΑ BETTΑκια | vasilis-arta | Bettas | 5 | 17-02-05 00:50 |